Survivor Spoiler 12/3: Αυτή είναι τελικά η ομάδα που κερδίζει την τρίτη ασυλία

Η 10η εβδομάδα του Survivor στον ΣΚΑΙ δεν είναι καλή για τους Μπλε. Μετά την αλλαγή των ομάδων, δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν ούτε μια νίκη.

Φαίνεται πως οι Κόκκινοι έχουν το πάνω χέρι, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά. Η ψυχολογία των περισσότερων παικτών της Μπλε ομάδας είναι στα τάρταρα.

Μέχρι στιγμής, πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Ευγενία Μπόρλα που πλέον ανήκει στους μπλε και δεν έχει προλάβει καν να ξεκουραστεί από την μονομαχία της προηγούμενης εβδομάδας, από την οποία και κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι, ενώ δεύτερη υποψήφια (έκπληξη) είναι η Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Απόψε οι δύο ομάδες μπαίνουν δυναμικά στον τρίτο αγώνα ασυλίας.  Ποια ομάδα θα μπορέσει να βρει καλύτερα τον τελικό στόχο και να εξασφαλίσει την τρίτη ασυλία και ποιο όνομα θα βγει ως τρίτη υποψηφιότητα στο συμβούλιο;

Στο αποψινό επεισόδιο το ενδιαφέρον θα μονοπωλήσει η κόκκινη ομάδα, καθώς η ένταση θα είναι μεγάλη και έτσι αυτό μπορεί να τους πάει πίσω στον στίβο μάχης.

Φαίνεται πως ύστερα από αρκετές μέρες οι Μπλε παίρνουν τα πάνω τους και βελτιώνονται αγωνιστικά. Γι’ αυτό και σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν, τελικά θα κερδίσουν την τρίτη ασυλία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ