Αεροσυνοδός προειδοποιεί: Αυτό είναι το πιο συχνό λάθος που κάνουν οι επιβάτες με την βαλίτσα τους

Συμβουλές για ένα πολύ σοβαρό και κοινό λάθος που κάνουν οι ταξιδιώτες έδωσε η αεροσυνοδός Αλι Κέις.

Αεροσυνοδός αποκαλύπτει: Τι δεν πρέπει ποτέ να φοράτε στο αεροπλάνο

Σε βίντεο στο TikTok η αεροσυνοδός εξηγεί ότι οι περισσότεροι ταξιδιώτες βάζουν στην βαλίτσα τους ετικέτα με τα στοιχεία τους, ώστε αν χαθεί να μπορούν να την βρουν. Οι περισσότεροι, όμως, κυκλοφορούν με την ετικέτα και δείχνουν τα στοιχεία τους σε όλους όσους βρίσκονται στο αεροδρόμιο.

«Έχω μία συμβουλή για εσάς. Πάντα να σιγουρεύεστε ότι η ετικέτα της βαλίτσας που έχει τις πληροφορίες επικοινωνίας είναι γυρισμένη προς τα μέσα», είπε η Άλι Κέις. Οι ετικέτες αυτές έχουν συνήθως την διεύθυνση, τον αριθμό κινητού τηλεφώνου και την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του κατόχου. «Αυτές είναι παρά πολλές πληροφορίες για να τις έχει ο καθένας», ανέφερε η αεροσυνοδός.

«Αυτά είναι τα 5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε πριν από την πτήση» – Τι αποκαλύπτει αεροσυνοδός

Μάλιστα συμβουλεύει αυτό να γίνεται πάντα στις βαλίτσες όπου και αν ταξιδεύει κανείς. Το βίντεο που έχουν δει χιλιάδες μέχρι στιγμής προκάλεσε πλήθος σχολίων από τους χρήστες. Αρκετοί υποστήριξαν ότι γνώριζαν την συμβουλή. «Η δική μου λέει: Ανοίξτε για τα στοιχεία επικοινωνίας. Και βρίσκεται μέσα (σ.σ. στην βαλίτσα)», ανέφερε ένας χρήστης.

Ωστόσο αρκετοί υποστήριξαν ότι μπορεί κάποιος να μην δει τα στοιχεία εάν η βαλίτσα χαθεί. Η αεροσυνοδός βέβαια καθησύχασε τους επιβάτες ότι εάν χάσουν την βαλίτσα τους κάποιος θα ψάξει την ετικέτα με τα στοιχεία τους για να τους την επιστρέψει.

Αεροσυνοδός αποκάλυψε τι αηδιαστικό κάνουν οι επιβάτες στο αεροπλάνο
@allycase1 If I run into any of you guys in the airport with a phone number facing outwards I’m going to have some words for you #flightattendanttips #traveltips #travelsafety ♬ I Feel Funny – Justin Bieber

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ