Αεροσυνοδός αποκαλύπτει: Τι δεν πρέπει ποτέ να φοράτε στο αεροπλάνο

Συμβουλές στους επιβάτες αεροσκαφών έδωσε με βίντεο στο Tik Tok ο αεροσυνοδός, Τόμι Κλιμάτο.

Στο βίντεο εξηγεί τα πράγματα που δεν πρέπει να κάνουν ποτέ στην πτήση οι επιβάτες. Πρώτα συμβουλεύει: «Μην φοράτε σορτς όταν βρίσκεστε σε αεροσκάφος». Ο λόγος είναι ότι ποτέ δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσα καθαρά είναι τα καθίσματα του αεροπλάνου. «Δεν ξέρεις ποτέ πόσο καθαρό θα είναι το κάθισμα. Εάν φοράς παντελόνι θα έχεις λιγότερα μικρόβια», είπε ο Τόμι Κλιμάτο.

Στη συνέχεια προτρέπει τους επιβάτες να μην ακουμπάνε το κεφάλι τους στο παράθυρο. «Μην ακουμπήσετε το κεφάλι σας στο παράθυρο. Δεν είστε ο μόνος που το έχει κάνει αυτό. Και δεν ξέρετε πόσοι άνθρωποι ή παιδιά έχουν σκουπίσει τα χέρια τους ή άλλα πράγματα στο παράθυρο», ανέφερε ο αεροσυνοδός.

Τέλος υποστήριξε ότι όταν ένας επιβάτης χρησιμοποιήσει την τουαλέτα δεν θα πρέπει να πατάει το κουμπί για το καζανάκι με γυμνά χέρια. Έτσι προτείνει κάποιος να τυλίγει το δάχτυλο του με ένα χαρτομάντιλο και μετά να πατάει το καζανάκι για να αποφύγει να κολλήσει μικρόβια.

Αρκετοί χρήστες ευχαρίστησαν τον αεροσυνοδό για τις πολύτιμες πληροφορίες του. Ωστόσο άλλοι του ζήτησαν να αφήσει τις συμβουλές και να καθαρίζει το αεροσκάφος στο οποίο εργάζεται. «Αυτό βασικά αποδεικνύει ότι εσείς δεν καθαρίζετε το αεροσκάφος», είπε ένας χρήστης.

@tommycimato #greenscreen #fyp #flightattendant #airline #aviation #travel #flights ♬ Blue Blood – Heinz Kiessling

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ