Αεροσυνοδός αποκάλυψε τι αηδιαστικό κάνουν οι επιβάτες στο αεροπλάνο

Μία αεροσυνοδός από την Αργεντινή σόκαρε το διαδίκτυο, αφού μίλησε για ένα από τα πιο αηδιαστικά πράγματα που έχει δει να γίνονται σε πτήσεις. Η Barbara Bacilieri, η οποία είναι περισσότερο γνωστή ως «Barbie Bac» στα social media, έχει περισσότερους από 3,8 εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok, όπου μοιράζεται ταξιδιωτικές συμβουλές και αστεία περιστατικά που έχουν συμβεί στη δουλειά της. Η 30χρονη αεροσυνοδός έγινε πρόσφατα viral, όταν μίλησε για μια ανθυγιεινή συνήθεια που γίνεται πιο συχνά, απ’ όσο αντιλαμβάνονται οι επιβάτες των αεροπλάνων.

«Έχω δει κάτι φριχτό» είπε αρχικά η Barbara, για να συνεχίσει λέγοντας πως έχει δει επιβάτες να αλλάζουν πάνες στα μωρά τους, ενώ τα έχουν ξαπλώσει στο τραπεζάκι που έχει η κάθε θέση. Σύμφωνα με την “Daily Mail” η Barbara εξήγησε το πόσο ανθυγιεινή, καθώς και δυσάρεστη για τους υπόλοιπους επιβάτες της πτήσης, είναι αυτή η πράξη. Η αεροσυνοδός τόνισε ότι άνθρωποι τρώνε και πίνουν σ’ αυτά τα τραπεζάκια, ενώ κάποιοι ακολουθούν και τα κεφάλια τους για να κοιμηθούν.

Η Barbara ακόμα σημείωσε ότι εάν πρέπει να αλλάξετε την πάνα ενός παιδιού κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το μπάνιο, όπου υπάρχει διαθέσιμη πτυσσόμενη αλλαξιέρα.

«Δεν πρέπει ποτέ να πετάτε την πάνα στην τουαλέτα. Αντίθετα, πρέπει να την πετάξετε στον κάδο απορριμμάτων. Επίσης, μην δίνετε ποτέ τη βρώμικη πάνα στην αεροσυνοδό γιατί είναι αηδιαστικό» προσέθεσε.

Το βίντεο έχει λάβει περισσότερες από 160 χιλιάδες προβολές και έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες σχόλια από τρομαγμένους θεατές.

«Είδα κάτι εξίσου φρικτό σήμερα, μια μητέρα που ήθελε να αλλάξει την πάνα του μωρού της σε ένα σούπερ μάρκετ στον χώρο συσκευασίας στο ταμείο» έγραψε ένας χρήστης του TikTok.

«Τι φρίκη», συμφώνησε κάποιος άλλος.

Αρκετοί άνθρωποι θυμήθηκαν όλες τις φορές που χρησιμοποιούσαν τα τραπεζάκια τους, για φαγητό και ύπνο σε προηγούμενες πτήσεις. Η ιστορία της Barbara, υπενθύμισε σε πολλούς πως πρέπει να σκουπίσουν τα τραπέζια τους μόλις καθίσουν σε μια πτήση.

«Θα πάρω ένα τραπεζομάντιλο μαζί μου για το αεροπλάνο», ορκίστηκε ένας θεατής. Ενώ άλλος ορκίστηκε πως: «Ευχαριστώ, τώρα θα φέρνω απολυμαντικά μαντηλάκια».

@barbiebac.viajesNo lo hagan 🤢♬ sonido original – Barbiebac Viajes

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ