Μικ Τζάγκερ: Ο 79χρονος αρραβωνιάστηκε με την 36χρονη χορεύτρια μπαλέτου Μέλανι Χάμρικ

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η σύντροφος του Μικ Τζάγκερ, Melanie Hamrick, εθεάθη να φοράει ένα αστραφτερό δαχτυλίδι στο δάχτυλό της. Έτσι, οι φήμες ότι ο 79χρονος θρύλος της μουσικής σκηνής αποφάσισε να αρραβωνιαστεί για τρίτη φορά στην ζωή του, “φούντωσαν”.

Μικ Τζάγκερ: Ερωτευμένος στο κόκκινο χαλί με την 43 χρόνια μικρότερη σύντροφό του – ΒΙΝΤΕΟ

Ενώ η 36χρονη χορεύτρια μπαλέτου επέμενε ότι ήταν ένα δαχτυλίδι υπόσχεσης, φίλοι του ζευγαριού ισχυρίστηκαν τώρα ότι η Melanie και ο Μικ είναι στην πραγματικότητα αρραβωνιασμένοι.  Όσοι είναι κοντά στο ζευγάρι λένε ότι η Melanie παραδέχτηκε σε ένα πρόσφατο ταξίδι της στη Νέα Υόρκη ότι είναι η αρραβωνιαστικιά του 79χρονου τραγουδιστή.

Όπως αναφέρει η Dailymail, «η Melanie ήταν στο American Ballet Theatre και έλεγε στους φίλους της ότι αρραβωνιάστηκε με τον Μικ Τζάγκερ», είπε μια πηγή. 

«Ήταν πολύ ξεκάθαρη ότι το δαχτυλίδι της ήταν δαχτυλίδι αρραβώνων και τώρα είναι η αρραβωνιαστικιά του. Η οικογένειά της επίσης γνωρίζει ότι είναι αρραβωνιασμένοι και είναι ενθουσιασμένοι».

«Δεν έχουν κάνει σχέδια για γάμο»

Η  πηγή πρόσθεσε: «Δεν υπάρχουν σχέδια για γάμο, αλλά σημαίνει πολλά για την Melanie να αρραβωνιαστεί – αυτό έχει πει. Όλοι οι φίλοι της είναι χαρούμενοι για εκείνη».

Η Melanie γνώρισε τον τραγουδιστή των Rolling Stones πριν από εννέα χρόνια. Όταν ρωτήθηκε για το δαχτυλίδι, το οποίο εθεάθη να φοράει τον Νοέμβριο, ξεκαθάρισε: «Πρέπει να γελάσω γιατί ο Μικ μου έδωσε το δαχτυλίδι; Ναι. Είναι γι’ αυτό το δάχτυλο; Ναι. Αλλά είμαστε σαν τους έφηβους που δίνουμε ο ένας στον άλλο… Στο μυαλό μου, είναι ένα δαχτυλίδι υπόσχεσης. Θα είμαστε ανώριμοι και θα το λέμε δαχτυλίδι υπόσχεσης» δήλωσε η 36χρονη.

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε σε μια συναυλία στο Τόκιο, έχει έναν εξάχρονο γιο που ονομάζεται Deveraux ‘Devi’ Octavian Basil Jagger. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melanie Hamrick (@melhamrick)

Μικ Τζάκερ: 8 παιδιά με 5 διαφορετικές γυναίκες

Ο μουσικός έχει αποκτήσει οκτώ παιδιά με πέντε διαφορετικές γυναίκες. Το μεγαλύτερο παιδί του, είναι η 52χρονη Κάρις, η οποία γεννήθηκε από μια σύντομη σχέση με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Μάρσα Χαντ.

Ύστερα από αυτό, απέκτησε μια κόρη που ονομάζεται Jade, που είναι τώρα 51 ετών. Απέκτησε την Jade με την πρώην σύζυγό του Bianca, με την οποία ήταν παντρεμένος από το 1971 έως το 1978.

Έχει τέσσερα παιδιά με την Τζέρι Χολ. Δύο κόρες, την 39χρονη Ελίζαμπεθ και την 32χρονη Τζόρτζια, και δύο γιους τον 37χρονο Τζέιμς και τον 25χρονο Γκάμπριελ. Έκαναν μια ανεπίσημη τελετή γάμου στο Μπαλί το 1990, αφού ήταν μαζί για πάνω από μια δεκαετία, αλλά αργότερα κηρύχθηκε άκυρη. Ο 79χρονος Μικ και η Τζέρι τελείωσαν τη σχέση τους όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Μικ ήταν άπιστος με το μοντέλο από τη Βραζιλία, Λουτσιάνα Χιμένεθ Μοράντ, η οποία έφερε στον κόσμο το έβδομο παιδί του Τζάγκερ, τον Λούκας.

Οι Rolling Stones αναμένεται να κυκλοφορήσουν ένα άλμπουμ με νέα μουσική τον επόμενο χρόνο – το πρώτο τους εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ