Ιωάννα Τούνη: Οι διακοπές στην Γαλλική Ριβιέρα και τα σχόλια για τον δημόσιο θηλασμό

Η Ιωάννα Τούνη κάνει διακοπές στην Γαλλική Ριβιέρα, μαζί με το μωράκι της, αλλά και την κολλητή της και μελλοντική νονά του παιδιού της, Στέλλα Πάσσαρη. Φυσικά τα στιγμιότυπα πέφτουν… βροχή από τις περιπέτειές τους στο Μόντε Κάρλο και την Νίκαια.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας, φροντίζει να ενημερώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους ακολούθους της για τις διακοπές της, τόσο με φωτογραφίες, όσο και με βίντεο. Μιλώντας σε story της για την εμπειρία της από το Μόντε Κάρλο είπε: «Μου άρεσε πάρα πολύ, είναι γραφικό, κάπως ονειρεμένο και πολύ περιποιημένο, έχει τέλειους κήπους, πολύ ωραία φυτά, έχει πολύ ωραία αρχιτεκτονική, έχει πολύ ωραία μαγαζιά, ακριβά βέβαια, για shopping. Αλλά γενικά δεν έχει πάρα πολλά πράγματα. Για ένα διήμερο είναι τέλεια. Είναι και δίπλα στη θάλασσα επίσης. Μου έκανε εντύπωση ο κεντρικός δρόμος που γίνονται οι αγώνες ράλι, είναι γεμάτος με στρασάκια, σαν μικρά διαμαντάκια, που δεν είναι διαμαντάκια, αλλά δίνουν αυτό το εφέ και είναι σαν να έχει όλο ο κεντρικός δρόμος, γκλίτερ κάτω».

Η Ιωάννα Τούνη έχει δεχθεί κατά καιρούς ιδιαίτερα επικριτικά σχόλια. Χθες βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο, εξαιτίας ενός βίντεο που την δείχνει να θηλάζει δημόσια τον γιο της, σε ένα εστιατόριο.

Από την ώρα που το ανέβασε ως story στο προφίλ της, δεν σταματούν να εμφανίζονται νέα σχόλια. Μάλιστα στο Twitter το συγκεκριμένο βίντεο έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα συζήτησης, με ορισμένους να την επικρίνουν και άλλους να την υπερασπίζονται.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ