«Αυτά είναι τα 5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε πριν από την πτήση» – Τι αποκαλύπτει αεροσυνοδός

Μια αεροσυνοδός με έδρα τη Νέα Υόρκη αποκάλυψε τα πέντε πράγματα που δεν θα έκανε ποτέ πριν από μία πτήση ή κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, όπως καταδύσεις πριν από την απογείωση ή κράτηση εισιτηρίων μέσω άλλου ιστότοπου, πέραν της αεροπορικής που έχετε επιλέξει.

«Όταν πετάω οπουδήποτε είναι μακριά, δεν θα χρησιμοποιώ τις κουβέρτες που δίνουν στο αεροπλάνο και δεν θα χρησιμοποιώ τα μαξιλάρια τους», είπε η TikToker Leysha Perez σε ένα βίντεο, το οποίο έφτασε τις 23.000 προβολές.

Εκτός από το να φέρετε τα δικά σας μαξιλάρια και κουβέρτες από το σπίτι για πτήσεις μεγάλων αποστάσεων, η Leysha συνέστησε να μην τρώτε τα γεύματα των αεροπορικών εταιρειών «πολύ συχνά».

«Δεν θα φάω κάθε γεύμα μέσα στο αεροπλάνο, όσο κι αν θέλω», τόνισε. «Μόνο επειδή υπάρχουν πολλά συντηρητικά, είναι πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε νάτριο, επομένως δεν είναι καλό για την υγεία σας γενικά να τα τρώτε πολύ» αποκάλυψε. Στη συνέχεια, παραδέχτηκε ότι δεν «υποθέτει το χειρότερο για την συμπεριφορά των επιβατών», καλώντας για περισσότερη «συμπόνια» ο ένας για τον άλλον ως ανθρώπινα όντα.

Απευθυνόμενη σε απείθαρχους ταξιδιώτες που επιλέγουν καβγάδες και καταλήγουν να… φεύγουν σηκωτοί και με χειροπέδες από το αεροπλάνο, η Perez ανέφερε «ποτέ δεν ξέρεις πραγματικά τι περνούν».

«Οι άνθρωποι βγάζουν τον θυμό τους πάνω μας όλη την ώρα, είναι θυμωμένοι μαζί μας, αλλά αυτό που προσπαθώ να καταλάβω και αυτό που προσπαθώ να μεταφέρω και σε άλλους αεροσυνοδούς είναι να μην το παίρνω προσωπικά», συμβούλεψε, παραδεχόμενη πως η δουλειά της της επιτρέπει να «εξασκήσει την υπομονή».

«Ποτέ δεν ξέρεις τι περνάνε αυτοί οι άνθρωποι» επανέλαβε. Η αεροσυνοδός προειδοποίησε επίσης για καταδύσεις έως και 48 ώρες πριν από την απογείωση λόγω της πιθανότητας εμφάνισης ασθένειας αποσυμπίεσης, η οποία μπορεί να συμβεί όταν δεν έχει μεσολαβήσει αρκετός χρόνος στο σώμα να απαλλαγεί από το υπερβολικό άζωτο.

Τέλος, η Perez είπε ότι η τελευταία συμβουλή της θα πρέπει να είναι η «κοινή λογική» για τους jetsetters: Μην αγοράζετε εισιτήρια από ιστότοπους τρίτων, ειδικά αν θέλουν θέσεις με τα παιδιά τους.

@leyshaa Replying to @🦋Code_Name_Ashley ♬ In This Darkness – Clara La San

«Πολλές φορές έχω γονείς που έρχονται και είναι πολύ θυμωμένοι επειδή δεν έχουν θέση δίπλα στο παιδί τους και κρατούν την επιβίβαση επειδή λένε: «Χρειάζομαι ένα κάθισμα δίπλα μου για το παιδί», εξήγησε. «Αλλά έκλεισαν τα εισιτήριά τους μέσω ιστότοπου τρίτου μέρους».

Δυστυχώς, πολλές από αυτές τις πλατφόρμες κατανέμουν τις θέσεις τυχαία και «απλώς σας δίνουν αυτό που έχουν», συνέχισε, πράγμα που σημαίνει ότι η εξασφάλιση πολλών θέσεων μαζί είναι απίθανη.

«Αν κάνετε κράτηση με το παιδί σας και θέλετε να καθίσετε δίπλα στο παιδί σας, μην κάνετε κράτηση μέσω ιστότοπου τρίτου μέρους, απλώς κάντε κράτηση απευθείας από τον ιστότοπο της αεροπορικής εταιρείας», σημείωσε.

Η Perez είπε προηγουμένως στους 78.000 ακολούθους της ότι επίσης δεν θα κατανάλωνε ποτέ πάγο από τα ποτά του αεροπλάνου, δεν θα χρησιμοποιούσε την τσέπη στο πίσω μέρος του καθίσματος, δεν θα περπατούσε στην καμπίνα ξυπόλητη και δεν θα άγγιζε οτιδήποτε στις τουαλέτες με γυμνά χέρια.

@leyshaa♬ Let U Go – lucidbeatz

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ