Οικογένεια ανακάλυψε ζωντανό βάτραχο σε κλειστή συσκευασία βιολογικού σπανακιού

Μια οικογένεια στο Μίσιγκαν έμεινε έκπληκτη αφού βρήκε έναν ζωντανό βάτραχο σε μια κλειστή συσκευασία βιολογικού σπανακιού. “Η κόρη μου ούρλιαζε, έλεγε “Θεέ μου, είναι ένας βάτραχος” και εγώ την ρώτησα “Τι είπες;”», περιέγραψε η Amber Worrick στο WJBK-TV. «Δόξα τω Θεώ που δεν έφαγα τον βάτραχο» τόνισε η γυναίκα.

Ανακάλυψε το ζώο – το οποίο αποδείχθηκε ότι ήταν ένας δεντροβάτραχος του Ειρηνικού, ιθαγενής στην Καλιφόρνια – καμουφλαρισμένο στο φυλλώδες λαχανικό, ενώ κουνιόταν κανονικά μέσα στη συσκευασία.

Ο Worrick αγόρασε τη συσκευασία του Earthbound Farms Organic Spinach στο σούπερ μάρκετ Meijer στο Southfield — και δεν παρατήρησε τίποτα ασυνήθιστο σε αυτό.

«Δεν είδα τίποτα, δεν ένιωσα ότι είναι πιο βαριά», είπε. «Δεν ένιωσα τίποτα να κουνιέται μέσα». Αφού έκανε την απροσδόκητη ανακάλυψη, επέστρεψε το σπανάκι στο κατάστημα και έλαβε επιστροφή χρημάτων. Στη συνέχεια ο βάτραχος, μεταφέρθηκε σε νέο σπίτι από τους υπαλλήλους.

Η μητρική εταιρεία της Earthbound Farms, Taylor Farms, έστειλε μια δήλωση ζητώντας συγγνώμη για το ολίσθημα. «Στη συσκευασία γράφει τρεις φορές πλυμένο ή κάτι τέτοιο. Δεν πιστεύω ότι πλύθηκε, αλλιώς θα είχαν πιάσει ολόκληρο ζωντανό βάτραχο» σημείωσε η γυναίκα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ