Σασμός – Spoiler: Ο Αστέρης προειδοποιεί τον Αντρέα – «Θα με βρεις μπροστά σου»

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις, όπως όλα δείχνουν, στον τρίτο και τελευταίο κύκλο της δραματικής σειράς του Alpha «Σασμός». Παράλληλα φαίνεται πως ο Αντρέας Βρουλάκης, ο οποίος εισβάλλει στην σειρά, θα απασχολήσει έντονα τους τηλεθεατές με τον χαρακτήρα του.

Σασμός – Spoiler: Η Μαρίνα χαστουκίζει τον Αντρέα – «Αν χρειαστεί θα πάρω το όπλο και θα σε αντιμετωπίσω»

Σύμφωνα με το «Tivi Σίριαλ» Αστέρης και Αντρέας θα κάνουν μία σοβαρή συζήτηση. Ο Αστέρης θα γνωρίσει τον Αντρέα όταν ο τελευταίος τους συναντήσει όλους στην παιδική χαρά να παίζουν με τον Πέτρο και ενώ στην αρχή θα πει στην Αργυρώ να μη δίνει σημασία στις απειλές του, καθώς κανείς δεν μπορεί να μπει πλέον ανάμεσά τους, τελικά θα αποφασίσει να κάνει μια κουβέντα με τον θείο της γυναίκας του.

 

Σασμός – Spoiler: Ο Αντρέας σπέρνει τον τρόμο – Απειλεί με νέα βεντέτα

 

«Όλοι θέλουν τον σασμό. Ειλικρινά πιστεύεις ότι τώρα που ήρθες εσύ θα τα τινάξεις όλα στον αέρα;», θα τον ρωτήσει αρχικά ο Αστέρης και εκείνος θα του πει χωρίς δισταγμό πως ό,τι χτίζουν είναι πάνω σε σάπια θεμέλια. Ο Αστέρης δεν θα εγκαταλείψει την προσπάθειά του. «Υπάρχει ένα παιδί πλέον. Μας ενώνει η αγάπη μας γι’ αυτό. Άραγε ξέρεις τι πάει να πει αγάπη;» θα τον ρωτήσει και ο Αντρέας θα πει: «Ξέρω τι πάει να πει τιμή».

«Αν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση που θα βλάψει την οικογένειά μου, θα με βρεις μπροστά σου», θα τον προειδοποιήσει ο Αστέρης και ο Αντρέας θα απαντήσει: «Αυτό θέλω. Να αναμετρηθείς μαζί μου, μη λένε πως σε έφαγα μπαμπέσικα».

«Δέξου την κατάσταση όπως είναι, αλλιώς πάρε δρόμο όσο είναι καιρός. Δεν θα ανεχτώ απειλές από κανέναν», θα απαντήσει ο Αστέρης, πριν κλείσει με δύναμη την πόρτα πίσω του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ