3 ζώδια που θα δουν τις ευχές τους να γίνονται πραγματικότητα τον Απρίλιο

Όλοι οι άνθρωποι έχουν επιθυμίες. Υπάρχουν, όμως, κάποια ζώδια που θα δουν τις ευχές τους να γίνονται πραγματικότητα αυτόν τον μήνα.

3 ζώδια θα δουν την επιστροφή ενός πρώην συντρόφου

Αυτός ο Απρίλιος «υπόσχεται» ότι θα εισακουστούν οι προσευχές ορισμένων ανθρώπων. Παρακάτω θα διαβάσετε τα 3 ζώδια που οι ευχές τους θα γίνουν πραγματικότητα μέσα στον μήνα που διανύουμε.

3 ζώδια που θα δουν τις ευχές τους να γίνονται πραγματικότητα τον Απρίλιο

  • Καρκίνος
  • Σκορπιός
  • Ιχθύες

Καρκίνος

Για όσους έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, ο φετινός Απρίλιος είναι ένας καμβάς στον οποίο το σύμπαν σκοπεύει να ζωγραφίσει ένα αριστούργημα ανανέωσης και συναισθηματικής ανάπτυξης.

Αυτά τα 3 ζώδια κάνουν τους χειρότερους συγκατοίκους – «Έχουν πολλές παραξενιές»

Έχοντας κάνει προσευχές για θεραπεία και νέα ξεκινήματα, οι Καρκίνοι βρίσκονται στο κατώφλι μιας βαθιάς προσωπικής μεταμόρφωσης. Αυτές οι σιωπηλές ικεσίες, που καλλιεργούνται μέσα στο άδυτο της καρδιάς τους, αρχίζουν να βρίσκουν απήχηση στον κόσμο γύρω τους.

Τα αστέρια και η άπειρη σοφία και συμπόνια τους, φαίνεται να ακούνε τις βαθύτερες επιθυμίες τους. Έτσι τους δίνονται ευκαιρίες για ανάπτυξη και ανανέωση.

Τα 6 πιο οξύθυμα ζώδια – Αρπάζονται εύκολα με τους άλλους

Οι Καρκίνοι είναι εγγενώς συντονισμένοι με τα συναισθηματικά υποβόσκοντα ρεύματα που διατρέχουν τη ζωή τους, και αυτόν τον μήνα θα ανακαλύψουν ότι η ικανότητά τους να πλέουν σε αυτά τα νερά με χάρη και διορατικότητα έχει αυξηθεί σημαντικά.

Είναι σαν το σύμπαν να τους έχει εφοδιάσει με μια πυξίδα που δείχνει αλάνθαστα προς τον αληθινό βορρά τους, καθοδηγώντας τους μέσα από την πολυπλοκότητα των συναισθημάτων και των σχέσεων τους με πρωτοφανή σαφήνεια.

Οι προσευχές για κατανόηση και σύνδεση που έχουν στείλει στον ουρανό ικανοποιούνται με στιγμές βαθιάς συνειδητοποίησης και δεσμούς που βαθαίνουν. Το ταξίδι μέσα από τον Απρίλιο για τον Καρκίνο δεν έχει να κάνει μόνο με το να βλέπει την εξέλιξη των σιωπηλών προσευχών του σε απτή πραγματικότητα αλλά και με το να αναγνωρίζει τη δική του δύναμη και ανθεκτικότητα.

Οι δοκιμασίες και οι δυσκολίες του παρελθόντος τους προετοίμασαν για αυτή τη στιγμή της ανανέωσης, διδάσκοντάς τους τα ανεκτίμητα μαθήματα της υπομονής και της επιμονής. Προχωρούν μπροστά και το κάνουν με μια ανανεωμένη αίσθηση του σκοπού και μια βαθύτερη κατανόηση του περίπλοκου χορού μεταξύ του να αφήνονται και να έχουν έλεγχο.

Οι προσευχές τους, που κάποτε αντηχούσαν στο κενό, γίνονται ο ίδιος ο ακρογωνιαίος λίθος της πορείας τους προς τα εμπρός, φωτίζοντας το δρόμο τους με τη λάμψη της ελπίδας.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί, με το έμφυτο βάθος και την έντασή τους, είχαν πάντα μια βαθιά σύνδεση με τις αόρατες σφαίρες της ύπαρξης. Οι σιωπηλές προσευχές τους μεταφέρουν το βάρος των επιθυμιών τους για μεταμόρφωση και βαθιές συνδέσεις.

Ο Απρίλιος σηματοδοτεί μια πρωτοφανή περίοδο κατά την οποία το όριο μεταξύ του γνωστού και του άγνωστου μικραίνει και επιτρέπει στις προσευχές τους να φτάσουν στο σύμπαν με μεγαλύτερη ένταση.

Το σύμπαν, πάντα ανταποκρινόμενο στην αυθεντικότητα και το βάθος των επιθυμιών του Σκορπιού, αρχίζει να εντείνει τις αλλαγές και την εμβάθυνση στις σχέσεις. Αυτόν τον μήνα, οι Σκορπιοί θα διαπιστώσουν ότι το σύμπαν όχι μόνο άκουσε τις σιωπηλές προσευχές τους, αλλά και συνωμοτεί ενεργά για να τις πραγματοποιήσουν. Οι μεταμορφώσεις που σιωπηλά λαχταρούσαν, τόσο μέσα τους όσο και στις εξωτερικές τους συνθήκες, αρχίζουν να υλοποιούνται με μια τυχαία εξέλιξη που μοιάζει μαγική και βαθιά προσωπική.

Η επιθυμία για συνδέσεις ουσιαστικές και σε βάθος βρίσκει αντανάκλαση σε σχέσεις που εξελίσσονται με τρόπους που είναι τόσο απροσδόκητοι όσο και βαθιά ικανοποιητικοί. Οι Σκορπιοί ανακαλύπτουν ότι το σύμπαν πράγματι ακούει, ανταποκρινόμενο στις προσευχές τους με ευκαιρίες ανάπτυξης που τους προκαλούν να αποτινάξουν την παλιά εικόνα τους και να αγκαλιάσουν τον πιο αυθεντικό εαυτό τους.

Ωστόσο, το ταξίδι μέσα στον Απρίλιο δεν είναι χωρίς προκλήσεις. Ο δρόμος προς τη μεταμόρφωση περνάει από την ενδοσκόπηση και την αντιμετώπιση των σκιών που παραμονεύουν στα βάθη της ψυχής του Σκορπιού.

Αυτή η διαδικασία εσωτερικής αλχημείας – αν και απαιτητική- είναι επίσης απίστευτα ικανοποιητική και προσφέρει στους Σκορπιούς την ευκαιρία να αναδυθούν ως όντα με αυξημένη επίγνωση και εξελιγμένη συνείδηση. Η ανταπόκριση του σύμπαντος στις επιθυμίες τους δεν είναι μια απλή ικανοποίηση των ευχών, αλλά μια πρόσκληση να ξεκινήσουν ένα ταξίδι βαθιάς αυτογνωσίας και συνειδητοποίησης.

Όσο οι Σκορπιοί περιηγούνται σε αυτό το τοπίο της αλλαγής θυμούνται την δύναμη της δικής τους θέλησης, το βάθος της ανθεκτικότητάς τους και τον άρρηκτο δεσμό που μοιράζονται με το σύμπαν. Οι προσευχές τους, που κάποτε ψιθύριζαν στο σκοτάδι, γίνονται οι καταλύτες για την μεταμόρφωση τους. Η ίδια η ύπαρξη τους αλλάζει και τους προσφέρεται μία ματιά στις άπειρες δυνατότητες που υπάρχουν όταν κάποιος τολμά να ονειρεύεται με την καρδιά του.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες, οι ονειροπόλοι και μυστικιστές του ζωδιακού κύκλου, διαθέτουν μια μοναδική ικανότητα να επικοινωνούν με το σύμπαν μέσω της γλώσσας των προσευχών και των ανομολόγητων ονείρων. Όσο περνάει ο Απρίλιος, ο ιστός της πραγματικότητας μοιάζει να υφαίνεται γύρω από τις επιθυμίες όσων έχουν γεννηθεί σε αυτό το ζώδιο, δημιουργώντας εμπειρίες που αντανακλούν το βάθος και την ομορφιά του εσωτερικού τους κόσμου.

Το σύμπαν, με την απέραντη ενσυναίσθηση του, αναγνωρίζει την αγνότητα και την ειλικρίνεια των επιθυμιών των Ιχθύων, προσφέροντας πίσω αντανακλάσεις των προσευχών τους με τη μορφή στιγμών μαγείας και ευτυχίας.

Αυτόν τον μήνα, οι Ιχθύες θα διαπιστώσουν ότι η ικανότητά τους να εκδηλώνουν τις επιθυμίες τους ενισχύεται. Είναι σαν το ίδιο το σύμπαν να συντονίζεται με τη συχνότητά τους και να δονείται σε αρμονία με τα όνειρά τους. Οι προσευχές τους για δημιουργική έμπνευση, πνευματική σύνδεση και συναισθηματική διαύγεια πραγματοποιούνται σε συναντήσεις και ευκαιρίες που μοιάζουν κομμένες και ραμμένες στα μέτρα του ταξιδιού της ψυχής τους.

Είναι μια εποχή αυξημένης διαίσθησης κατά την οποία η γραμμή μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας θολώνει. Έτσι προσφέρεται στους Ιχθύες μια ματιά στη διασύνδεση όλων των πραγμάτων και στο ρόλο των προσευχών τους στη συν-δημιουργία της εμπειρίας τους.

Ο Απρίλιος προσφέρει στους Ιχθύες μια πρόσκληση να βουτήξουν βαθύτερα στα νερά του πνεύματός τους, να εξερευνήσουν τα πεδία της φαντασίας τους και τα βάθη της ενσυναίσθησης τους με ανανεωμένο σθένος. Το σύμπαν ανταποκρίνεται στις προσευχές τους και διευκολύνει ένα βαθύτερο πνευματικό ταξίδι στον εσωτερικό κόσμο τους.

Οι Ιχθύες περιηγούνται σε αυτό το εσωτερικό τοπίο και τους υπενθυμίζεται η δύναμη που κρύβεται στην ευαλωτότητα, η σοφία που κρύβεται στη διαίσθηση και η μεταμορφωτική δύναμη της αγάπης και της συμπόνιας. Οι προσευχές τους, που κάποτε ήταν απλώς ψίθυροι στην απεραντοσύνη του σύμπαντος, γίνονται οι φάροι που τους καθοδηγούν στο ταξίδι της αυτογνωσίας και της συνειδητοποίησης. Φωτίζουν το μονοπάτι προς μια βαθύτερη κατανόηση του εαυτού τους και της μαγείας που ασκούν.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ