Με κλάματα η Ζέτα Θεοδωροπούλου κατήγγειλε επίθεση στο My style rocks – «Δεν μπορώ πια, δεν χρειάζεται να πω κάτι…»

Στο σημερινό επεισόδιο του My style rocks η Ζέτα Θεοδωροπούλου κατήγγειλε πως δέχτηκε επίθεση από τις συμπαίχτριές της και στη συνέχεια ξέσπασε σε κλάματα.

My Style Rocks: Beef ανάμεσα στις παίκτριες – «Παίζεις βρώμικα» είπε η Μπι στη Ζέτα

Σύμφωνα με όσα η ίδια ένιωσε και μετέφερε οι περισσότερες συμπαίκτριές της, την βαθμολόγησαν με άσσους και της έκαναν ευθεία επίθεση για την ενδυματολογική της επιλογή και το μακιγιάζ της.

My Style Rocks-  Ζέτα Θεοδωροπούλου:  «Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν»

«Φαίνεται ότι αντιδράω γιατί δεν μπορώ πια! Δεν μπορώ! Δεν χρειάζεται να πω κάτι… Το μελέτησα αυτό που φοράω και δεν έκανα κάτι για να προσβάλλω κάποιον. Εντάξει, είμαστε στο My Style Rocks και ήθελα πάνω σε αυτό που όντως έχω ζήσει να φέρω ένα concept που κι αυτό το έχω κάνει. Ένα μακιγιάζ είναι, χωρίς κανέναν να προσβάλλω και χωρίς σύμβολα. Χωρίς όλα αυτά που ακούω», είπε αρχικά η Ζέτα Θεοδωρόπουλου και συνέχισε: «Ναι, νιώθω ότι έχω στοχοποιηθεί! Θεωρώ ότι υπερέβαλαν, ότι ήταν μια ομαδική επίθεση, όχι από όλες τις κοπέλες. Δίχως λόγο, γιατί δεν έκανα κάτι για να περάσω κάποιο μήνυμα. Πραγματικά δεν ξέρω γιατί μου έδωσαν αυτή την βαθμολογία», είπε και  αμέσως μετά ξέσπασε σε κλάματα.

Ζενεβιέβ Μαζαρί για το My Style Rocks: «Όταν δεν με ενδιαφέρει κάτι, φαίνεται στη μούρη μου»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ