My Style Rocks: Beef ανάμεσα στις παίκτριες – «Παίζεις βρώμικα» είπε η Μπι στη Ζέτα

Ο κακός χαμός έγινε στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι μόδας My Style Rocks. Συγκεκριμένα, ένταση σημειώθηκε ανάμεσα στη Ζέτα, τη Μπι και τη Νικολίνα.

Ζενεβιέβ Μαζαρί για το My Style Rocks: «Όταν δεν με ενδιαφέρει κάτι, φαίνεται στη μούρη μου»

Ο διαπληκτισμός ξεκίνησε όταν η Μπι αποκάλυψε πως υπάρχουν συνομιλίες της στο διαδίκτυο, στις οποίες ζητά να της ετοιμάσουν τα λουκ, που παρουσιάζει στον παιχνίδι στο οποίο επιβραβεύεται η φαντασία, οι πιο δημιουργικοί συνδυασμοί και φυσικά η αυτοπεποίθηση της κάθε παίχτριας.

«Υπάρχουν συνομιλίες σου σε γνωστή πλατφόρμα. Δεν ξέρω αν είναι αληθές, μου το έχουν στείλει χιλιάδες άτομα. Βασικά, είναι αληθές, γιατί ζητάς αυτό ακριβώς που παρουσίασες τώρα», είπε η Μπι, όταν η Ζέτα ανέβηκε στο πλατό για να ακούσει τη βαθμολογία των κοριτσιών.

My Style Rocks – Συγκλονίζει η Νικολίνα: «Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε σε λάθος σώμα, είμαι μια διεμφυλική γυναίκα»

«Καταγράφεται ακριβώς αυτό το concept που μας είπες μόλις τώρα. Έχεις στείλει το colour blocking σου να το ελέγξεις, έχεις γράψει για τη ρίγα στα ρούχα, τα πάντα», πρόσθεσε η παίκτρια στη συνέχεια.

Η Ζέτα έσπευσε να δώσει την εξήγησή της λέοντας: «Ξέρω πολύ καλά τι είναι αυτό που λες, το έχουν στείλει και σε εμένα και στην παραγωγή. Έδωσα την εξήγησή μου στην παραγωγή ήδη. Όπως αγοράζουμε και δανειζόμαστε πράγματα, είχα δανειστεί τρία πράγματα για το total white και στο άλλο με το παλτό, είχα δανειστεί το τοπάκι και τη φούστα. Τον συγκεκριμένο, αν είχα κάτι να φοβηθώ, δεν θα τον ακολουθούσα, ούτε θα έκανα like στο post, ούτε θα έκανα tag, ούτε story. Όταν κρύβουμε κάτι, δεν το αναδεικνύουμε μόνοι μας. Κοίτα Μπι, δεν έχω παίξει ποτέ βρώμικα, αν το θεωρεί αυτό κάποιος».

My style rocks – Αμίνα Χακίμ: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την υγεία της

Τότε, η Μπι τη διέκοψε λέγοντάς της: «Το θεωρώ εγώ ότι παίζεις βρώμικα».

Η Νικολίνα μπήκε κι αυτή στη συζήτηση, εξηγώντας ότι τον εν λόγω άνθρωπο, από τον οποίο δανείστηκε τα ρούχα η Ζέτα και στον οποίο αναφέρεται, τον γνωρίζει από πολύ μικρή.

«Είναι στον κύκλο μου από όταν ήμουν πολύ μικρή. Όταν ήσουν εδώ εκείνες τις εβδομάδες, επειδή ξέρω το ύφος του, το είχα υποψιαστεί και το είχα συζητήσει με την Ανδριάνα ότι μπορεί να σε έχει αναλάβει. Είχα υποψίες κι έτσι, δεν είχα πει κάτι. Εγώ το διερεύνησα, μίλησα μαζί του και μου είπε ότι σου δάνεισε τρία items. Στη συνέχεια, μου είπε την αλήθεια η βοηθός του ότι σου ετοίμασε ολόκληρα τα λουκ και έτρεξε να στα φέρει, είναι πολύ καλή μου φίλη», είπε χαρακτηριστικά η Νικολίνα, ενώ τόνισε πως είδε το κινητό με τα μηνύματά τους.

Φανερά Θυμωμένη η Ζέτα, αποχώρησε από το πλατό, μετά τα σχόλια – κόλαφος που έκαναν οι συμπαίκτριές της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ