My style rocks – Αμίνα Χακίμ: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την υγεία της

Ο νέος κύκλος του My Style Rocks ξεκίνησε την Δευτέρα (5/2). Ανάμεσα στις παίκτριες είναι και η Αμίνα Χακίμ η οποία συμμετείχε και το 2020 στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ και είχε αποχωρήσει οικειοθελώς για λόγους υγείας.

Η παίκτρια τον Αύγουστο του 2022 είχε αποκαλύψει μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, ότι πάσχει από καρκίνο. Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, η Αμίνα Χακίμ θα μιλήσει για το γεγονός πως ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο πριν από δύο χρόνια και θα συγκινήσει με τα λόγια της τόσο τους κριτές, όσο και τις συμπαίκτριές της.

Ένα απόσπασμα από την εξομολόγησή της προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

«Τον Ιούλιο του 2022 διαγνώστηκα με καρκίνο στο μαστό. Και βρίσκομαι εδώ και θέλω να πω σε όλες τις γυναίκες που έχουν περάσει ή περνούν κάτι αντίστοιχο ή στους ανθρώπους που είναι διπλά σε εκείνους που περνούν καρκίνο, να μην τα βάζουν κάτω σε καμία περίπτωση. Και ότι δεν είναι μόνες. Για αυτό βρίσκομαι εδώ και για αυτό θέλω να κερδίσω τον διαγωνισμό, ακόμα και αν φαίνεται ότι δεν περνάω καλά», ακούγεται να λέει στο βίντεο η Αμίνα Χακίμ εμφανώς συγκινημένη.

«Ο λόγος που βρίσκομαι στο My Style Rocks στο επεισόδιο της Πέμπτης. Αφιερωμένο στις μαχήτριες κάθε τύπου», έγραψε η παίκτρια ανεβάζοντας το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου σε story στο Instagram προφίλ της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ