Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτα αποκαλύπτει αν είστε ρομαντικός ή ρεαλιστής

Το καινούριο τεστ προσωπικότητας που κυκλοφορεί στο ίντερνετ υπόσχεται να αποκαλύψει αν είστε ρομαντικός ή ρεαλιστής.

Οι οπτικές ψευδαισθήσεις ξεγελούν την αντίληψή μας, κάνοντάς μας να βλέπουμε κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Οι ψευδαισθήσεις συχνά περιλαμβάνουν παραμόρφωση του μεγέθους, του σχήματος, του χρώματος ή της κίνησης.

Ο εγκέφαλός μας επεξεργάζεται τις οπτικές πληροφορίες με βάση διάφορες ενδείξεις και παραδοχές, οι οποίες μερικές φορές μπορεί να εξαπατηθούν από τον τρόπο με τον οποίο μας παρουσιάζεται μια εικόνα ή μια σκηνή.

Αυτή η οπτική ψευδαίσθηση ισχυρίζεται ότι μπορεί να σας πει αν είστε ρεαλιστής ή ρομαντικός. Το τεστ είναι απλό. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε μία εικόνα. Δώστε μεγάλη προσοχή σε αυτό που τραβάει το βλέμμα σας με την πρώτη ματιά. Τι βλέπετε; Τον κόκορα ή το πρόσωπο;

Τεστ προσωπικότητας: Τι παρατηρείτε πρώτα στην παρακάτω οπτική ψευδαίσθηση;

Τεστ προσωπικότητας, Οπτική ψευδαίσθηση, κόκορας, πρόσωπα

Ο κόκορας

Αν είδατε πρώτα τον κόκορα, τότε αυτό υποδηλώνει ότι είστε ρεαλιστής. Ουσιαστικά, είστε το πρόσωπο που θα απευθυνθείτε στους φίλους σας που αναζητούν “λογικές” συμβουλές.

Η συμπεριφορά σας υποδηλώνει ένα ισορροπημένο άτομο που εκτιμά την πρακτικότητα και υιοθετεί μια “χωρίς αηδίες” προσέγγιση στη ζωή. Θεωρείτε τον χρόνο σας πολύτιμο και πιστεύετε στην αξιοποίησή του με πρακτικό και αποτελεσματικό τρόπο.>

Το πρόσωπο

Αν το πρόσωπο τράβηξε πρώτα την προσοχή σας, αυτό υποδηλώνει ότι είστε ρομαντικός. Ο ρομαντισμός, η δημιουργικότητα και το πάθος βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των χαρακτηριστικών σας, δημιουργώντας μια προσωπικότητα που αποπνέει ζεστασιά και γοητεία.

Οι άλλοι έλκονται από εσάς σε δύσκολες στιγμές, όχι απαραίτητα αναζητώντας συμβουλές, αλλά εκτιμώντας την παρηγοριά που παρέχετε και τη ζεστασιά που εκπέμπετε σε ορισμένες καταστάσεις.

πηγή: FOXreport.gr

«A Quiet Place: Day One»: Η ημέρα που ο κόσμος σώπασε – Δείτε το πρώτο συναρπαστικό τρέιλερ

Σπάνιος μετεωρίτης ή κομμάτια γνωστού πλανήτη; Τι ήταν τελικά ο διαστημικός βράχος που χτύπησε την Γη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ