Υπάρχει μυστική συνομιλία στο WhatsApp με πάνω από 100 CEO της Silicon Valley – Τι συνέβη όταν απολύθηκε ο Sam Altman

Οι δισεκατομμυριούχοι μεγιστάνες της τεχνολογίας δεν διαφέρουν και πολύ από τους απλούς ανθρώπους όταν πρόκειται για τα κουτσομπολιά της βιομηχανίας.

Όταν ο Sam Altman απολύθηκε από τη θέση του CEO της OpenAI τον Νοέμβριο, οι συνάδελφοί του στη Silicon Valley ήταν απασχολημένοι κάνοντας εικασίες για το τι μπορεί να έκανε ο Altman για να απομακρυνθεί από την εταιρεία.

Σύμφωνα με τους New York Times, αυτό το έκαναν σε μια ιδιωτική συνομιλία στην δημοφιλή εφαρμογή WhatsApp, στην οποία συμμετέχουν περισσότεροι από 100 CEOs της Silicon Valley.

«Ο Sam είναι εκτός», έγραφε το μήνυμα ενός ατόμου στην ομαδική συνομιλία στις 17 Νοεμβρίου. Ωστόσο κανείς δεν φαινόταν να γνωρίζει τον πραγματικό λόγο πίσω από την απόλυση του Altman. «Τι έκανε ο Samq» αναρωτήθηκαν οι περισσότεροι.

Όπως αποκαλύπτουν οι New York Times, μετά την απομάκρυνση του Altman ακολούθησε καταιγισμός μηνυμάτων στην συνομιλία από τους ισχυρούς μεγιστάνες της τεχνολογίας, πολλοί από τους οποίους έκαναν εικασίες για το τι μπορεί να έκανε ο Altman για να τον απολύσουν.

Η μυστική συνομιλία στο WhatsApp περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα, όπως ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Mark Zuckerberg, και ο επικεφαλής της Dropbox, Drew Houston.

Ο Sam Altman βρισκόταν στο Λας Βέγκας για το Grand Prix της Formula 1 όταν πληροφορήθηκε ότι το διοικητικό συμβούλιο τον απέλυσε. «Δεν πρόλαβα να παρακολουθήσω κανέναν αγώνα εκείνο το Σαββατοκύριακο. Ήμουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου, δέχτηκα αυτό το τηλεφώνημα, δεν είχα ιδέα τι θα γινόταν, και απολύθηκα από το διοικητικό συμβούλιο», είπε.

Σύμφωνα με τον κ. Altman, το iPhone του γέμισε από μηνύματα σε σημείο που το iMessage σταμάτησε να λειτουργεί. «Έλαβα τόσα πολλά μηνύματα που το iMessage σαν να χάλασε στο τηλέφωνό μου. Δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνό μου γιατί οι ειδοποιήσεις ήταν ασταμάτητες και το iMessage σταμάτησε να λειτουργεί για λίγο» είπε ο Altman.

πηγή: FOXreport.gr

Apple: Νέα λειτουργία ασφαλείας στα iPhone για την προστασία από τις κλοπές

NASA – James Webb: Μοναδικές φωτογραφίες ενός αστεριού που εκρήγνυται – Μοιάζει με χριστουγεννιάτικο στολίδι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ