Instagram: Η νέα ρύθμιση για τα Stories που θα ξετρελάνει και τους χρήστες του… WhatsApp

Όλοι είμαστε συνεχώς απασχολημένοι. Έτσι όταν έχετε νέα να μοιραστείτε, δεν θα ήταν πιο εύκολο να το κάνετε μόνο μία φορά;

Αυτός είναι ο στόχος μιας νέας δυνατότητας του WhatsApp που δοκιμάζεται αυτήν τη στιγμή σε δοκιμαστική έκδοση beta για Android. Το νέο χαρακτηριστικό θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται τις ενημερώσεις της κατάστασής τους απευθείας στο Instagram.

Ήδη αρκετοί εκμεταλλεύονται την δυνατότητα της εφαρμογής να μοιράζονται ενημερώσεις της κατάστασης τους από το Facebook τόσο σε iOS όσο και σε Android.

Τι θα μπορούν να μοιράζονται οι χρήστες

Τώρα, το WABetaInfo αναφέρει ότι αυτό θα επεκταθεί για να συμπεριλάβει και το Instagram και θεωρείται ότι πιθανότατα θα μπορεί κάποιος να προσθέτει την κατάσταση από το WhatsApp στα Instagram Stories, η οποία μπορεί να είναι μια φωτογραφία, ένα βίντεο ή μια ενημέρωση gif.

Η ενημέρωση δοκιμάζεται αυτήν τη στιγμή για την ενημέρωση Android 2.23.25.20. Όπως συμβαίνει με όλες τις ενημερώσεις κατάστασης και την κοινή χρήση του Facebook, οι χρήστες θα έχουν τον έλεγχο στο ποιος μπορεί να δει το περιεχόμενό τους.

Μια κατάσταση από το WhatsApp μπορεί να κοινοποιηθεί είτε σε όλες τις επαφές, είτε σε κάποιες επιλεγμένες επαφές είτε σε όλες τις επαφές εκτός κάποιων συγκεκριμένων επαφών. Επιπλέον, όταν μοιράζονται ενημερώσεις κατάστασης, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να τις μοιραστούν ή όχι με το Facebook. Με τον ίδιο τρόπο οι αναρτήσεις του Instagram μπορούν να κοινοποιηθούν στο Facebook με την άδεια του χρήστη.

Θερμή υποδοχή του νέου χαρακτηριστικού

Σύντομα φαίνεται ότι αυτό θα ισχύει μεταξύ WhatsApp και Instagram, κάνοντας τη ζωή πιο εύκολη για όσους θέλουν συνεπή επικοινωνία σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η κίνηση φαίνεται ότι είναι δημοφιλής στους αρθρογράφους του ιστότοπου WABetaInfo, ο οποίος είναι αφιερωμένος στα νέα σχετικά με την πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων.

«Πιστεύουμε ότι η ενσωμάτωση μιας λειτουργίας που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται ενημερώσεις κατάστασης στο Instagram μπορεί να προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, με τη εξοικονόμηση χρόνου να είναι η πιο εξέχουσα», ανέφεραν οι αρθρογράφοι.

«Στην πραγματικότητα, το να επιτρέπεται στους χρήστες να μοιράζονται τις ενημερώσεις κατάστασης WhatsApp απευθείας στο Instagram ενισχύει τη διαδικασία ενημέρωσης της κατάστασής τους σε πολλές πλατφόρμες. Αντί να χρειάζεται να δημιουργούν και να δημοσιεύουν ξεχωριστές ενημερώσεις στο WhatsApp και στο Instagram, οι χρήστες θα μπορούν να εκτελέσουν την ενέργεια σε ένα μόνο βήμα», τονίζεται στον ιστότοπο.

Πώς να ενημερώσετε την κατάστασή σας στο WhatsApp

  • Ανοίξτε το WhatsApp και πατήστε την καρτέλα «Ενημερώσεις»
  • Πατήστε το σύμβολο +, το οποίο θα ανοίξει την εφαρμογή κάμερας
  • Σύρετε προς τα αριστερά αν θέλετε να τραβήξετε βίντεο αντί για φωτογραφία
  • Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια φωτογραφία, ένα βίντεο ή ένα gif από τη βιβλιοθήκη σας, πατήστε στο εικονίδιο του άλμπουμ
  • Πατήστε το εικονίδιο του αυτοκόλλητου για να προσθέσετε emoji, αυτοκόλλητα, την ώρα ή μια τοποθεσία
  • Πατήστε το T για να προσθέσετε κείμενο ή το μολύβι για να σχεδιάσετε απευθείας στην εικόνα
  • Χρησιμοποιήστε το παρακάτω πλαίσιο κειμένου για να προσθέσετε μια λεζάντα
  • Πατήστε το εικονίδιο με το βέλος για αποστολή

πηγή: FOXreport.gr

PlayStation: «Βροχή» οι καταγγελίες χρηστών ότι ο λογαριασμός τους τέθηκε οριστικά σε αναστολή χωρίς προειδοποίηση

iPhone: Αν κάνετε αυτό το λάθος μπορεί να χάσετε τα δεδομένα σας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ