Viber: Γιατί να κάνετε την τελευταία αναβάθμιση – Δείτε τι αλλάζει

Viber

Πιστή στη δέσμευσή της να παρέχει κορυφαίο επίπεδο ασφάλειας εντός της εφαρμογής, η Rakuten Viber, όπως ανακοίνωσε, ενώνει τη φωνή της με μια μεγάλη ομάδα οργανισμών και επιχειρήσεων του κλάδου που υποστηρίζουν την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο.

Με τα χρόνια, η Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης έχει γίνει μια παγκόσμια εκδήλωση – ορόσημο με στόχο την ευαισθητοποίηση σχετικά με την ασφάλεια στο Διαδίκτυο. Το Viber υπενθυμίζει την περίσταση κοινοποιώντας λεπτομέρειες σχετικά με μια σειρά από βασικά χαρακτηριστικά που διασφαλίζουν την ασφαλή επικοινωνία στην πλατφόρμα.

Η ασφάλεια των χρηστών είναι μία από τις βασικές προτεραιότητες του Viber, γι’ αυτό από το 2016 όλες οι κύριες λειτουργίες της εφαρμογής προστατεύονται με προεπιλεγμένη κρυπτογράφηση end-to-end, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών και των ομαδικών συνομιλιών, των προσωπικών κλήσεων με ήχο και εικόνα, της κοινής χρήσης πολυμέσων και την ασφάλεια όλων των συνδεδεμένων συσκευών του χρήστη. Αυτό σημαίνει ότι τα αρχεία κρυπτογραφούνται στη συσκευή του αποστολέα και αποκρυπτογραφούνται στη συσκευή του παραλήπτη. Το Viber ως πλατφόρμα λαμβάνει γνώση μόνο για τη σύνδεση μεταξύ δύο αριθμών τηλεφώνου. Ούτε η εφαρμογή, ούτε τρίτοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο.

Viber: Eπιλογές για ασφαλή και απόρρητη επικοινωνία

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Viber, εκτός από την κρυπτογράφηση από end-to-end, το Viber προσφέρει πολλές ακόμη επιλογές για ασφαλή και απόρρητη επικοινωνία:

Exit mobile version