Apple: Οι φήμες σχετικά με την κυκλοφορία του iPhone 16 και η μεγάλη αλλαγή που βρίσκεται σε καλό δρόμο

Όταν το iPhone 16 Pro κυκλοφορήσει τον επόμενο χειμώνα, αναμένεται να επωφεληθεί από την στρατηγική της Apple να εστιάζει στα Pro μοντέλα.

Όπως παρατηρείται από τις διαφοροποιήσεις στα χαρακτηριστικά των iPhone 15 και των iPhone 15 Pro, οι σημαντικότερες βελτιώσεις γίνονται στα Pro μοντέλα, τα οποία είναι πιο ακριβά, προκειμένου να δελεάσουν τους καταναλωτές και να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα στο επόμενο τους κινητό. Αυτή η τάση αναμένεται να συνεχιστεί και με το iPhone 16 Pro, ιδίως αν το iPhone 15 Pro συνεχίσει να έχει μεγάλη ζήτηση.

Οι πρώτες φήμες σχετικά με το iPhone 16 υποστηρίζουν τον ισχυρισμό αυτόν. Μέχρι στιγμής υπάρχουν ελάχιστες πληροφορίες για τα επόμενα smartphones της Apple, καθώς το iPhone 15 κυκλοφόρησε μόλις πριν από δύο μήνες. Ωστόσο, οι πρώιμες φήμες για το iPhone 16 αναφέρουν ότι η Apple θα ρίξει την προσοχή της στα Pro μοντέλα.

Τι αναφέρουν οι φήμες για τα iPhone 16 

Τα iPhone 15 βρίσκονται μόλις δύο μήνες στα ράφια των καταστημάτων, και εκτός από μία πιθανή κυκλοφορίας ενός μοντέλου iPhone SE 4, η Apple δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει νέο iPhone πριν τον Σεπτέμβριο του 2024

Μετά την αύξηση στην τιμή του iPhone 15 Pro Max, το οποίο κοστίζει 100 δολάρια περισσότερα σε σχέση με τον προκάτοχό του, υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με το κόστος του iPhone 16. Ενδέχεται να υπάρξουν αυξήσεις τιμών στα μοντέλα του iPhone 16, ωστόσο η Apple θέλει να διατηρήσει την τιμή ενός Pro μοντέλου στα 999 δολάρια.

Τι ισχύει με το Capture Button

Το φημολογούμενο Capture Button για τα iPhone 16 και iPhone 16 Pro είναι ακόμα υπό ανάπτυξη, σύμφωνα με με τον γνωστό leaker Unknownz21. Αν αυτές οι φήμες επαληθευτούν, τότε ενδέχεται να δούμε αυτήν την ενδιαφέρουσα αλλαγή στον σχεδιασμό στα iPhone της νέα χρονιάς.

Το Capture Button αναμένεται να πλήκτρο «capacitive» (θα αντιδρά στα ηλεκτρικά ερεθίσματα που παράγονται από το δάχτυλό σας, σαν τις οθόνες), διαφορετικό από το φυσικό κουμπί Action του iPhone 15 Pro. Αναμένεται να βρίσκεται στο δεξί μέρος του iPhone 16.

Από το όνομά του, «Capture button», μπορούμε να υποθέσουμε ότι μία από τις λειτουργίες του θα είναι για να τραβάει φωτογραφίες μέσω της κάμερας, ως ένα φυσικό κουμπί κλείστρου. Δεν γνωρίζουμε αν έχει άλλες λειτουργίες όταν δεν θα είναι ανοιχτή η εφαρμογή της κάμερας ή αν θα λειτουργεί ως αποκλειστική συντόμευση της κάμερας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ