ΒΙΝΤΕΟ-Νίκη της Βραζιλίας με Νειμάρ

ΒΙΝΤΕΟ-Νίκη της Βραζιλίας με Νειμάρ

Στη σκιά των επεισοδίων πριν από τον αγώνα, η Βραζιλία πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στον Α’ όμιλο του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, καθώς επιβλήθηκε με 2-0 του Μεξικού, με πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ και ουσιαστικά προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Γκολ και ασίστ ο άσος της Μπαρτσελόνα, δεύτερη ήττα για τους «Αζτέκους». Ο Νεϊμάρ στο πρώτο ματς άνοιξε το σκορ μόλις στο 3’ κόντρα στην Ιαπωνία, και αυτή τη φορά πέτυχε ξανά το 1-0 στο 9’, επίσης με πολύ όμορφο γκολ, με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση λίγο έξω από την περιοχή.

Στη συνέχεια η «σελεσάο», παρότι είχε την πρωτοβουλία σκόραρε στο 90’+3. Μετά από πάσα του Νεϊμάρ ο Ζο, έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια και νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρο, κάνοντας το 2-0.

Να αναφέρουμε πως κατά την διάρκεια του αγώνα τραυματίστηκε και ο Νταβίντ Λουίς στο πρόσωπο, του άνοιξε η μύτη, αλλά συνέχισε, χωρίς να έχει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Οι συνθέσεις

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Ντάνι Άλβες, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μαρσέλο, Λουίζ Γκουστάβο, Παουλίνιο, Οσκάρ (62′ Ερνάνες), Χουλκ (78′ Λούκας Μόουρα), Νεϊμάρ, Φρεντ (82′ Ζο).

ΜΕΞΙΚΟ: Κορόνα, Μιέρ, Φρανσίσκο Ροντρίγκες, Έκτορ Μορένο, Τόρες Νίλο (70′ Μπαρέρα), Τοράδο (88′ Ραούλ Χιμένες), Φλόρες (58′ Έκτορ Ερέρα), Σαλσίδο, Ζιοβάνι ντος Σάντος, Γκουαρδάδο, Χαβιέρ Ερνάντες.

ΠΗΓΗ:pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ