Τζιόλης: Θέλουμε να πάμε Βραζιλία

Τζιόλης: Θέλουμε να πάμε Βραζιλία

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης καρδιοχτύπησε τους Έλληνες φιλάθλους, αλλά τελικά είναι απολύτως καλά στην υγεία του, ενώ έδωσε το σύνθημα πρόκρισης για τη Βραζιλία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Στην αρχή φοβήθηκα με τον τραυματισμό, αλλά όλα καλά».

Για το τρίγωνο με τα αμυντικά χαφ και το τι του ταιριάζει: «Με την Εθνική έχουμε παίξει διάφορα συστήματα. Ότι επιλέξει ο προπονητής για μας είναι το ίδιο».

Για το 4ο συνεχόμενο 1-0: « Η εξήγηση είναι ότι είμαστε μια σφιχτή ομάδα που δύσκολα δεχόμαστε γκολ. Προηγηθήκαμε με ένα τυχερό γκολ. Στο δεύτερο μέρος μέχρι το 60′ ήμασταν καλοί, από ένστικτο προς το τέλος του παιχνιδιού γυρίσαμε πίσω».

Για το αν είναι έτοιμη η Εθνική για παιχνίδια μπαράζ: «Σίγουρα θα είμαστε έτοιμοι για το αν θα παίξουμε μπαράζ. Θα είναι σίγουρα πολύ αμφίρροπα παιχνίδια, η αγωνία θα είναι στα ύψη. Θα έχουμε διάθεση, πάθος… Πιστέψτε μας θέλουμε να πάμε Βραζιλία».

Για το γεγονός ότι η Εθνική νικά χωρίς να παίζει πολύ καλά: «Εμείς οι παίκτες είμαστε οι πρώτοι που θέλουμε να παίζουμε ωραία. Δεν θέλουμε να αγχωνόμαστε μέχρι το τέλος των παιχνιδιών. Είναι λίγες οι ημέρες ο προπονητής κάνει τα πάντα για να μας το περάσει. Αν πάμε στην Βραζιλία κανείς δεν θυμάται πώς παίξαμε στα μπαράζ ή στον όμιλο».

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ