Τάσος Μπακασέτας: Η ανάρτησή του μετά την αποκάλυψη για την μάχη του με την κατάθλιψη

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη για την μεγάλη προσωπική μάχη που έδωσε με το «τέρας» της κατάθλιψης, ο Τάσος Μπακασέτας προχώρησε σε μία συγκλονιστική ανάρτηση στα social media.

Τάσος Μπακασέτας: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για την μάχη του με το «τέρας» της κατάθλιψης

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας τόνισε πως η κατάθλιψη δεν θα πρέπει να αποτελεί «ταμπού», αλλά θα πρέπει να αναγνωρίζεται με ειλικρίνεια σαν πρόβλημα και να βοηθούν οι πάντες όποιον το αντιμετωπίζει. «Είναι μια πραγματικότητα. Κανείς δεν είναι τέλειος ή έχει τον απόλυτο έλεγχο» αναφέρει ο Τάσος Μπακασέτας στην ανάρτησή του

Τάσος Μπακασέτας: Αναλυτικά η ανάρτησή του στο Instagram:

«Λένε πως η διαδρομή μας είναι αυτή που ασυναίσθητα μας διαμορφώνει. Νιώθω, λοιπόν, πραγματικά ευγνώμων για ό,τι λάθος ή σωστό με οδήγησε σήμερα εδώ. Να έχω ψηφιστεί από τους πρώην συμπαίκτες κι αντιπάλους μου ως ο Καλύτερος Έλληνας Παίκτης του εξωτερικού. Είναι μεγάλη μου τιμή.

Η μεγαλύτερη προσωπική νίκη, όμως, είναι να βρεις τον εαυτό σου. Μια επίπονη διαδικασία στην οποία καλείσαι να πιστέψεις στη δύναμή σου, ακόμα κι όταν σε κυριεύουν οι μεγαλύτερες φοβίες σου. Μια συνεχής εσωτερική πάλη με την ανασφάλεια, τον εγωισμό, το στρες, τις απαιτήσεις.

Η κατάθλιψη δεν (θα έπρεπε να) είναι ταμπού. Είναι μια πραγματικότητα. Κανείς δεν είναι τέλειος ή έχει τον απόλυτο έλεγχο. Προφανώς ούτε εμείς που απλώς παίζουμε ποδόσφαιρο.

Οφείλουμε, λοιπόν, με ειλικρίνεια ν’ αναγνωρίσουμε το πρόβλημα και να σταθούμε με πράξεις δίπλα σε όποιον το αντιμετωπίζει. Να βοηθήσουμε.

Και τότε θα μπορούμε να μιλάμε γι’ αυτό που τόσο αγαπάμε και ορίζει τις ζωές μας. Το ποδόσφαιρο.

Υ.Γ. Οφείλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στην οικογένειά μου που ήταν και είναι ΠΑΝΤΑ δίπλα μου ό,τι κι αν συμβαίνει. Ό,τι είμαι το οφείλω πρωτίστως σ’ αυτούς».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tasos Mpakasetas (@tasos_mpak)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ