Στον Προμαχώνα ο Σάκχοφ με την σύζυγο και το μωρό τους – «Προσευχόμουν να μην γεννήσω στο καταφύγιο»

Στο τελωνείο του Προμαχώνα έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Εβγέν Σάκχοφ μαζί με την σύζυγό του και το πανέμορφο βρέφος που γεννήθηκε στην Ουκρανία και συγκεκριμένα στο Κίεβο εν μέσω της ρωσικής εισβολής.

Η σύζυγος του Σάκχοφ, Αλόνα, έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι που ακούει στο όνομα Αμέλια σε νοσοκομείο του Κιέβου. Ένα πανέμορφο κοριτσάκι βάρους 3.410 γραμμαρίων και ύψους 53 εκατοστών.

Το ευχάριστο αυτό γεγονός ήρθε ενώ ο παίκτης της ΑΕΚ βρισκόταν στην Ελλάδα, ενώ την ίδια ώρα η Ρωσία βομβάρδιζε το Κίεβο.

Η περιπέτεια για το ζευγάρι είχε αίσιο τέλος, με τον Ουκρανό ποδοσφαιριστή να πηγαίνει οδικώς στην Ουκρανία για να επιστρέψει στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του.

«Προσευχόμουν να μην γεννήσω στο καταφύγιο»

Η γυναίκα του Σάκχοφ σε δηλώσεις της τόνισε σύμφωνα με το thesstoday.gr, ότι «είμαι πολύ χαρούμενη και ήρεμη που ήρθαμε. Εδώ στην Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι μας, επιτέλους νιώθω ασφαλής και ήρεμη», ενώ πρόσθεσε:

Σάκχοφ- σύζυγος-μωρό

«Γέννησα σε νοσοκομείο στο Κίεβο, αλλά ήμουν συνέχεια στο καταφύγιο. Προσευχόμουν στον Θεό να μην γεννήσω στο καταφύγιο».

Πλέον όλη η οικογένεια του ποδοσφαιριστή βρίσκεται σε ασφαλές έδαφος και αναμένεται να επιστρέψουν μαζί στη βάση τους στην Αθήνα.

Σάκχοφ- σύζυγος- Προμαχώνας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ