ΦΩΤΟ-Έτσι χτύπησε ο Σουμάχερ

ΦΩΤΟ-Έτσι χτύπησε ο Σουμάχερ

Αυτή είναι η πορεία του Μίκαελ Σουμάχερ που σύμφωνα με πληροφορίες έσπευσε να βοηθήσει την κόρη ενός φίλους του.

Όλα συνέβησαν όταν ο Σουμάχερ έχασε την ισορροπία του από ένα βράχο που ήταν θαμμένος στο χιόνι και στη συνέχεια προσέκρουσε σε τρεις πέτρες, προτού καταλήξει αιμόφυρτος στην πίστα του χιονοδρομικού κέντρου Μεριμπέλ, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες του ατυχήματος.

Η αγγλική εφημερίδα “Daily Mail” σχηματοποίησε αυτές τις μαρτυρίες σε μία φωτογραφία, στην οποία παρουσιάζει την ανεξέλεγκτη πορεία του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 μέχρι την πτώση του.

Ο 44χρονος Γερμανός έκανε σκι ανάμεσα στις 2 χαραγμένες διαδρομές του χιονοδρομικού κέντρου, με συνέπεια να αντιμετωπίζει πολλά εμπόδια στην πορεία του. Αρχικά σκόνταψε σε έναν μεγάλο βράχο και χάνοντας την ισορροπία του, προσέκρουσε με το σώμα του σε 2 πιο μικρές πέτρες.

Το μοιραίο χτύπημα φέρεται να ήρθε σε μία τρίτη πέτρα, στην οποία εξακοντίστηκε με το κεφάλι, με συνέπεια να ραγίσει το κράνος που τον προστάτευε και να τραυματιστεί σοβαρά.

“Φτάσαμε δύο λεπτά μετά από το ατύχημα. Ο άνθρωπος έχασε τον έλεγχο αφού χτύπησε έναν βράχο που ήταν ελαφρώς καλυμμένος με χιόνι”, δήλωσε στο έντυπο ο πρώτος τραυματιοφορέας που έφτασε στο σημείο.

“Εκτοξεύτηκε στον αέρα και χτύπησε 3 πέτρες πέφτοντας. Υπήρχε πολύ αίμα γύρω από την τρίτη πέτρα, όπου χτύπησε το κεφάλι του. Το ελικόπτερο, που κατάφερε να προσγειωθεί 30 μέτρα από το σημείο του ατυχήματος, ήρθε μέσα σε λίγα λεπτά. Όλοι στο θέρετρο είναι εξαιρετικά λυπημένοι και προσευχόμαστε να το ξεπεράσει”.

Στο μεταξύ, η Γερμανική «Bild», υποστηρίζει ότι ο Σουμάχερ βρέθηκε εκτός πίστας όταν έσπευσε να βοηθήσει την κόρη ενός φίλου του. Συγκεκριμένα, ο «Σούμι» και ο 14χρονος γιος του έκαναν σκι με μία φιλική παρέα στο Μαριμπέλ, όταν η κόρη ενός φίλου του είχε πτώση από μία πλαγιά που κατέβαινε.

Ο Σουμάχερ, ως εμπειρότερος σκιέρ της παρέας, έτρεξε να τη βοηθήσει, αλλά βγαίνοντας από την προκαθορισμένη διαδρομή και πιθανώς αγνοώντας (εσκεμμένα ή μη τις σχετικές ενδείξεις του χιονοδρομικού κέντρου) πάτησε σε βαθύ χιόνι και πέφτοντας στην «παγίδα» αυτή χτύπησε με το δεξιό μέρος του κεφαλιού του σε έναν βράχο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ