“Πετάξτε έξω τους Γερμανούς”

Η Bild αφιερώνει σε καθημερινή βάση σελίδες ολόκληρες για τον μεγάλο αγώνα της Γερμανίας με την Ελλάδα. Χαρακτηριστικό είναι ένα ρεπορτάζ της που αποτυπώνει το κλίμα στην Ελλάδα για τους Γερμανούς και φιλοξενεί δηλώσεις Ελλήνων φιλάθλων.

«Πετάξτε έξω τους Γερμανούς!», επισημαίνει ένα άρθρο της Bild, που κάνει ειδική μνεία στα όσα γράφει ο ελληνικός Τύπος αλλά και στην ατμόσφαιρα που υπάρχει στην Ελλάδα για το παιχνίδι αλλά και το πως συνδέεται ο αγώνας με την Μέρκελ.

Τι λένε όμως οι Έλληνες φαν για το ματς. Διαβάστε:

Νίκος Μπαθρέλος (58): «Είδα πως η Bild κατασκόπευε την ομάδα μας στο ξενοδοχείο της. Αυτό την ενθαρρύνει ακόμα πιο πολύ για να νικήσει την Γερμανία. Πιστεύω ότι τα δικά μας παιδιά θα παλέψουν για τη νίκη».

Βίκυ Βουλκουκέλη (29, πολιτικός): «Είναι ευκαιρία της Ελλάδας να δείξει τι μπορεί να κάνει με την Γερμανία. Εκτιμώ ότι η ομάδα μας θα εντυπωσιάσει την Καγκελάριο Μέρκελ, που θα είναι στις κερκίδες».

Αθανασία Κόκοτα (άνεργη): «Εμείς ανακαλύψαμε την δημοκρατία. Έχουμε μεγάλα ιδεώδη και ιδανικά. Η ομάδα μας παίζει για όλη την χώρα. Όλος ο κόσμος θα δει πως μπορούμε να νικήσουμε την Γερμανία».

Χρυσούλα Βερονίκη (43) και η κόρη της Βαρβάρα (20): «Τα τελευταία χρόνια για εμάς ήταν πολύ άσχημα. Είναι πολύ άδικο αυτό που έγινε στην χώρα μας. Έτσι το δίκαιο τώρα είναι να νικήσουμε τους Γερμανούς!».

Χρήστος Τριγόρης (23, σερβιτόρος): «Είναι τιμή μας. Και επειδή είναι για το ποδόσφαιρο εγώ δεν αναμειγνύω την Μέρκελ. Πιστεύω πως θα κερδίσουμε! Η Γερμανία έκανε ότι έκανε τα προηγούμενα χρόνια και τώρα εμείς θα κάνουμε την… αντεπίθεσή μας και θα παλέψουμε».  Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ