Πελέ: Αυτό είναι το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον λογαριασμό του στα social media – Το ιατρικό ανακοινωθέν

Θρήνος επικρατεί για τον θάνατο του θρύλου του ποδοσφαίρου, του Πελέ. Ο «Βασιλιάς» πέθανε σήμερα σε ηλικία 82 ετών, όπως ανακοίνωσαν οι δικοί του άνθρωποι και το ιατρικό κέντρο όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο μήνα.

Πέθανε ο Πελέ – Παγκόσμιος θρήνος για τον «Βασιλιά» του ποδοσφαίρου

Ο Πελέ είχε υποβληθεί σε θεραπεία για καρκίνο του παχέος εντέρου από το 2021. Το ιατρικό κέντρο όπου νοσηλευόταν ανέφερε ότι πέθανε από πολλαπλή ανεπάρκεια οργάνων ως αποτέλεσμα του καρκίνου.

Ο λογαριασμός που διατηρούσε ο Πελέ στα social media, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση μετά τον θάνατό του. Πρόκειται για ένα μήνυμα που αφήνει πίσω του ο «Βασιλιάς».

Πελέ: Το τελευταίο παιχνίδι του «Βασιλιά» – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

«Έμπνευση και αγάπη σημάδεψαν το ταξίδι του βασιλιά Πελέ, ο οποίος έφυγε ειρηνικά από τη ζωή σήμερα. Στο ταξίδι του, ο Έντσον μάγεψε τον κόσμο με την ιδιοφυΐα του στον αθλητισμό, σταμάτησε έναν πόλεμο, έκανε κοινωνικά έργα σε όλο τον κόσμο και διέδωσε αυτό που πίστευε περισσότερο ότι ήταν η θεραπεία για όλα μας τα προβλήματα: την αγάπη.

Το μήνυμά του σήμερα γίνεται κληρονομιά για τις επόμενες γενιές.

Πελέ: Το συγκινητικό «αντίο» της κόρης του

Αγάπη, αγάπη και αγάπη, για πάντα», αναφέρεται στην ανάρτηση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pelé (@pele)

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Λίγη ώρα μετά τον θάνατο του Πελέ εκδόθηκε το ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν ο Βραζιλιάνος θρύλος τις τελευταίες εβδομάδες.

«Ο Πελέ πέθανε στις 15:27 τοπική ώρα λόγω πολλαπλής ανεπάρκειας των οργάνων του, που προκλήθηκε από τον καρκίνο του παχέους εντέρου», αναφέρει η ανακοίνωση των γιατρών

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ