Πάουλα Μπαντόσα: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Στέφανο Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Οι δύο τενίστες δεν κρύβουν τον έρωτά τους και συχνά εκφράζουν δημοσίως την αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλον.

Η Ισπανίδα τενίστρια πριν από λίγες ώρες έκανε μία δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον αγαπημένο της. Συγκεκριμένα μέσα από το προφίλ της στο X (πρώην Twitter) δημιούργησε μία λίστα με τα προτερήματα του αγαπημένου της.

«Ο Στέφανος είναι…» έγραψε στο πρώτο της Tweet και μετά ανέφερε ένα-ένα τα χαρακτηριστικά του: «Αφελής, όμορφος, στοργικός, γενναιόδωρος, αυταρχικός, τρελός, πλήρης, ρομαντικός, φιλόδοξος, υπερκινητικός, χαρισματικός, κομψός, γενναίος, διασκεδαστικός, δοτικός, σχολαστικός, πιστός, αυθεντικός, ταπεινός, έξυπνος, ελαστικός, ώριμος και υπέροχος».

Υπενθυμίζεται ότι η Μπαντόσα σε συνέντευξή της λίγο καιρό πριν είχε δηλώσει ότι: «Με έχει πληγώσει αφάνταστα αυτό γιατί κατά την διάρκεια του τραυματισμού μου, έχω αφιερώσει όλο μου τον χρόνο στο να τον υποστηρίξω. Και οι δύο αγαπάμε το τένις και ο Στέφανος δουλεύει πολύ σκληρά. Είμαστε στην ίδια σελίδα όσον αφορά τους στόχους που έχουμε θέσει».

«Μιλάμε συνεχώς για το τένις και βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Όπως έχετε δει, έχω πάει σε αγώνες να τον υποστηρίξω, ή στο γυμναστήριο να τον βοηθήσω, σεβόμενη πάντα την ομάδα του και τους ανθρώπους του. Κι αυτός με έχει υποστηρίξει με τον τραυματισμό μου και όταν τα διαβάζουμε όλα αυτά, μας επηρεάζουν», είχε προσθέσει.

Ακόμα, είχε εξηγήσει ότι: «Ορισμένες στιγμές ο κόσμος δείχνει να μην καταλαβαίνει πως αυτά που γράφει και λέει, επηρεάζουν μία σχέση ή εσένα τον ίδιο. Καταλαβαίνω ότι είμαστε δημόσια πρόσωπα, αλλά στην τελική είμαστε δύο παιδιά 25 ετών με ευαισθησίες».

«Είναι μία αγνή σχέση που μεγαλώνει και το να βγαίνει κόσμος και να λέει πράγματα, είναι πολύ σοβαρό γιατί καταστρέφουν καριέρες. Καριέρες ανθρώπων που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο να κάνουν αυτό που κάνουν. Δεν είναι ανθρώπινο αυτό που κάνουν», είχε σημειώσει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ