Ο Στέλιος Κρητικός επέστρεψε στο θέατρο με συμπρωταγωνιστές τους γιους του – Σε ποια παράσταση απολαμβάνουμε τον ηθοποιό;

Στέλιος, Άρης και Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός στην ίδια θεατρική σκηνή!  Μια υπόθεση άκρως οικογενειακή γεμάτη αγάπη και ταλέντο ξετυλίγεται κάθε Κυριακή πρωί για μικρούς και μεγάλους!

Της Νάντιας Ρηγάτου

«Η Λίμνη Των Κύκνων» είναι η παιδική παράσταση που γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός με τους δυο γιους του.

Ο Στέλιος Κρητικός που έχει ξεχωρίσει για τις δημόσιες εκφράσεις αγάπης για τα παιδιά του, φέτος συναντιέται με τον Άρη και τον Μιχαήλ Άγγελο στη Θεατρική Σκηνή AθηνAct – Αθηνά Live και στην παράσταση «Η Λίμνη Των Κύκνων».

Τον ηθοποιό πλαισιώνει μια ομάδα νέων ταλαντούχων καλλιτεχνών εκτός από τους δυο γιους του και μαζί τους πραγματοποιεί την πρώτη συνεργασία με τη θεατρική σκηνή ‘’ ΑΘΗΝACT ’’ σε μια παράσταση που τα έχει όλα.

Θέατρο, χορό, τραγούδι, μαγικά, γέλιο, αγωνία, εκπλήξεις που θα ενθουσιάσουν θεατές όλων των ηλικιών !

 

Λίγα λόγια για το έργο :

Μια όμορφη και αγνή πριγκίπισσα παγιδευμένη στο σώμα ενός κύκνου αναζητά την ελευθερία της. Μόνο η αληθινή αγάπη μπορεί να λύσει τα μάγια του κακού Ρόθμπαρτ.

Η επιθυμία της παίρνει σάρκα και οστά με τη μορφή του πρίγκιπα Ζίγκφριντ. Ένας μαύρος κύκνος, όμως, έρχεται να αποπλανήσει τον πρίγκιπα και να ταράξει τις ισορροπίες. Θα μπορέσει εκείνος να ξεπεράσει τους φόβους του και να γλιτώσει από τις παγίδες του κακού μάγου;

Μια ιστορία βασισμένη σε ρωσικά λαϊκά παραμύθια και σε έναν αρχαίο γερμανικό μύθο που από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα θεωρείται ίσως το πιο διάσημο έργο του κλασικού μπαλέτου.

Ενσαρκώνει, όσο κανένα άλλο, όλη την γκάμα των ανθρώπινων συναισθημάτων, από την ελπίδα μέχρι την απόγνωση, από τον φόβο μέχρι την τρυφερότητα και από την μελαγχολία μέχρι την έκσταση.

 

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά) : Εμμανουέλα Διασάκου, Ιωάννα Καραθανάση, Κωνσταντίνα Κάτση, Αντονέλλα Κουέγιαρ, Άρης Κρητικός, Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός, Στέλιος Κρητικός

Θεατρική Σκηνή AθηνAct – Αθηνά Live, Λεωφόρος Ποσειδώνος 3, Μοσχάτο

Κάθε Κυριακή στις 11:30

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ