«Όχι» για τον Μανωλά στη Μπενφίκα

«Όχι» για τον Μανωλά στη Μπενφίκα

Ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση της Μπενφίκα για τον Κώστα Μανωλά, ύψους 8 εκατ. ευρώ, δίνοντας και στους Πορτογάλους (όπως έγινε και με την Ίντερ) ότι με μονοψήφια ποσά δε συζητούν για τον διεθνή αμυντικό. Ο Ζεσούς «καίγεται» για τον Μανωλά για τη θέση του Γκαράι και είναι σίγουρο ότι η Μπενφίκα θα επανέλθει. Αλλά κι ότι η Ίντερ με την Μονακό καραδοκούν είναι επίσης βέβαιο.

Οι ερυθρόλευκοι είναι σε αναμονή για την υπόθεση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι φεύγει από την Χέρενφεν και ότι έχει προτίμηση το ιταλικό πρωτάθλημα, ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει τη διάθεση του παίκτη να παίξει στην Ελλάδα και συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την ολλανδική ομάδα ώστε να μπορέσει να κάνει τη μεταγραφή του Ισλανδού φορ.

Για τα άκρα της επίθεσης έχει επιστρέψει η περίπτωση του Ισπανού Ντιέγκο Καπέλ που φεύγει από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, την ώρα που δημοσιεύματα στην Αγγλία θεωρούν ότι ο Τζόελ Κάμπελ θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ και στη συνέχεια θα δοθεί ξανά δανεικός στον Ολυμπιακό.

Για τον Πουλίδο όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου η απόκτησή του, μόλις ξεκαθαρίσει η υπόθεση με τα δύο συμβόλαια που έχει εμφανίσει η Τίγκρες στους ποδοσφαιρικούς φορείς στο Μεξικό. Η Τίγκρες που συνεχώς πάει για νέους επιθετικούς, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι δεν υπολογίζει στον διεθνή άσο. Με τον Κασάμι ο Ολυμπιακό έχει πετύχει συμφωνία και περιμένει από τον παίκτη ειδοποίηση ότι ξεμπέρδεψε με την Φούλαμ.

Ο Ολυμπιακός διέψευσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Λουκά Βύντρα, όπως και τον Ιταλό χαφ της Σασουόλο, τον Ματέο Μπρίγκι.

Ο Ρομπέρτο θα είναι πιθανότατα στην τετράδα των αρχηγών του Ολυμπιακού στη νέα σεζόν, στη θέση του Ιμπαγάσα.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ