Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε τα έξοδα αποκατάστασης της Μυρτούς

Τις τελευταίες μέρες είχε ξεκινήσει μία σημαντική προσπάθεια για να συγκεντρωθούν χρήματα, ώστε να μεταβεί η Μυρτώ στο εξωτερικό και να αρχίσει η διαδικασία αποκατάστασής της σε ειδικό κέντρο.

Ως ποσό έναρξης είχαν οριστεί τα 20.000 ευρώ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης προθυμοποιήθηκε να καλύψει ο ίδιος εξ ολοκλήρου το ποσό για τη νεαρή φίλαθλο της ΑΕΚ, όπως έκανε γνωστό ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Νίκος Γαβαλάς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Ημέρες αγάπης, ημέρες προσφοράς, ημέρες στήριξης για όσους το έχουν ανάγκη. Η Μυρτώ μας, μας έχει όλους ανάγκη, ανεξαρτήτως ομάδας υποστήριξης. Πολλοί αγκάλιασαν την προσπάθεια που έγινε να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται για να ξεκινήσει η Μυρτώ τη διαδικασία αποκατάστασης στο εξωτερικό και τους ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ!

Ωστόσο πρέπει να πούμε εκ μέρους της οικογένειας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έδειξε έμπρακτα για ακόμα μία φορά πως βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός αγκάλιασε ξανά την Μυρτώ καλύπτοντας εξ ολοκλήρου το ποσό των 20.000 που είχε τεθεί ως αρχικός στόχος. Αυτά τα χρήματα θα δοθούν απευθείας στην οικογένεια και όχι μέσω της εφαρμογής GoGetFunding. Ο αθλητισμός προσφέρει χαρά και αυτή η ανιδιοτελής προσφορά του κ. Μαρινάκη μας γεμίζει χαρά και δύναμη στον αγώνα που κάνει η αγαπημένη μας Μυρτώ».Δείτε την ανάρτηση:

Mαρινάκης στη Μυρτώ: Είσαι μια μαχήτρια της ζωής

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook έστειλε το ακόλουθο μήνυμα στη Μυρτώ:

«Είμαστε όλοι στο πλευρό σου, σε ό,τι χρειαστείς προκειμένου να βγεις νικήτρια στον μεγάλο αγώνα που δίνεις. Θα είμαστε κοντά σου για όσο χρειαστεί. Είσαι μία μαχήτρια της ζωής!», ανέφερε ο κ. Μαρινάκης στο μήνυμά του για τον αγώνα που δίνει η Μυρτώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ