Ολυμπιακός: “Σείστηκε” το γήπεδο κατά την υποδοχή του σούπερ σταρ Μαρσέλο—Νέες εικόνες και βίντεο

“Σείστηκε» το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» όπου ο κόσμος του Ολυμπιακού υποδέχτηκε τον Βραζιλιάνο πρώην αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέλο.

Ήταν μια μεγάλη φιέστα μέσα σε μια μοναδική και καταπληκτική ατμόσφαιρα. Περίπου 20.000 φίλοι των «ερυθρόλευκων» κατέκλυσαν τις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» για να δουν και να αποθεώσουν τον Μαρσέλο, τον οποίο συνόδευε η σύζυγός του και οι δύο γιοι του Έντσο και Λίαμ.

Μαρσέλο
Ο Μαρσέλο με την οικογένειά του και τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο “Γ. Καραϊσκάκης”

Ο Μαρσέλο πήγε πρώτα στα αποδυτήρια του νέου ποδοσφαιρικού «σπιτιού» του, όπου τον περίμενε η φανέλα με το νούμερο «12» που φορούσε στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μαρσέλο
Ο Μαρσέλο θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 12

Εκεί γνωρίστηκε με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνο Καραπαπά, την ώρα που στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» είχε στηθεί ένας φαντασμαγορικός «διάδρομος» από τα τρόπαια του συλλόγου, προκειμένου να «υποδεχθούν» τον πεντάκις πρωταθλητή Ευρώπης με τη «βασίλισσα» Ρεάλ Μαδρίτης.

Μαρσέλο και Βαγγέλης Μαρινάκης
Η είσοδος του Μαρσέλο και του Βαγγέλη Μαρινάκη στο γήπεδο

Λίγο μετά τις 20:30 ο Μαρσέλο συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ την ίδια ώρα η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ «έπαιζε» στα matrix του γηπέδου ένα βίντεο από τις μεγαλύτερες στιγμές του Βραζιλιάνου άσου.

Λίγο αργότερα ο Κριστιάν Καρεμπέ μπήκε στο γήπεδο και κάλεσε κοντά του τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Μαρσέλο, οι οποίοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με δεκάδες βεγγαλικά.

Μαρσέλο
Ο Μαρσέλο με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη

«Σήμερα έχουμε τη χαρά να έχουμε κοντά μας έναν αληθινό θρύλο, τον Μαρσέλο. Του εύχομαι να μείνει μαζί μας για πολλά χρόνια και να πανηγυρίσουμε πολλές μεγάλες στιγμές» ήταν το μήνυμα του κ. Μαρινάκη.

Μαρσέλο

Μαρσέλο
Η στιγμή που ο Βαγγέλης Μαρινάκης δίνει στον Μαρσέλο τη φανέλα με το νούμερο 12

«Σας ευχαριστώ. Είμαι πολύ χαρούμενος, ικανοποιημένος. Κι η οικογένειά μου επίσης. Ελπίζω να βρίσκομαι εδώ και να βοηθήσω την ομάδα με μεγάλη αφοσίωση. Πριν ξεκινήσω, θέλω να σας πω ένα πράγμα. Ευχαριστώ σε όσους ήρθατε. Πάμε Ολυμπιακέ», τόνισε απ’ την πλευρά του ο 34χρονος σούπερ σταρ, με την τελευταία ατάκα να τη φωνάζει στα ελληνικά.

Μαρσέλο
Ο Μαρσέλο ντυμένος στα ερυθρόλευκα
Μαρσέλο
Θερμή υποδοχή του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό

Ακολούθως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε το λόγο λέγοντάς του «Μαρσέλο καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ολυμπιακού» και του έδωσε τη φανέλα με το «12», με το γήπεδο να παίρνει εκ νέου «φωτιά».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ