“Όλα για τον Ολυμπιακό”

“Όλα για τον Ολυμπιακό”

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του, με τους Λεάντρο Σαλίνο, Τόμας Ντε Βινσέντι και Ανδρέα Σάμαρη να δηλώνουν έτοιμοι για να δουλέψουν σκληρά και να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό.

Στην παρουσίαση των παικτών ήταν από τον Ολυμπιακό οι κ.κ. Βρέντζος, Θεοδωρίδης, Ισά και Καραπαπάς.

Ο Σάμαρης πήρε το 14, ο Σαλίνο το 30 και ο Ντε Βινσέντι το 17.

Οι δηλώσεις των παικτών

Ντε Βινσέντι: «Είμαι ευτυχισμένος που ανήκω σε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Είναι ένα γιγάντιο βήμα για την καριέρα μου. Υπόσχομαι πολλή δουλειά και ταπεινότητα για να βοηθήσω όσο μπορώ. Ο Ιμπαγάσα και ο Ντομίνγκες είναι μεγάλοι παίκτες και είναι σημαντικό για μένα να είναι τόσο έμπειροι παίκτες δίπλα μου. Θα πάρω πολλές εμπειρίες και είναι σημαντική η παρουσία τους στα αποδυτήρια. Για τον Τάσο Πάντο έχω να πω ότι είναι σπουδαίος παίκτης και άνθρωπος. Πετύχαμε σημαντικά πράγματα μαζί στα Γιάννενα και είχε σπουδαίο ρόλο στα αποδυτήρια».

Σαλίνο: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είναι μεγάλο βήμα για την καριέρα μου, είμαι ευχαριστημένος με όσα έχω δει, ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα. Μιλάω εδώ και καιρό με τον Ολυμπιακό. Ήθελα να έρθω από την πρώτη στιγμή παρότι υπήρχαν και άλλες προτάσεις. Γνωρίζω ότι ήρθα σε μεγάλη ομάδα, έχει υπέροχο γήπεδο. Θέλω να βοηθήσω πολύ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τη διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Σάμαρης: «Είμαι περήφανος που μία φανέλα του Ολυμπιακού έχει το όνομά μου. Υπόσχομαι ότι θα κάνω περήφανο τον κόσμο με τη δουλειά μου και την προσπάθειά μου. Θα κάνω τα πάντα για να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις μιας τόσο μεγάλης ομάδας. Ο ανταγωνισμός στη θέση μου μπορεί να με κάνει καλύτερο. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που χρειάζεται να έχεις χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή για να πετύχεις».

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ