Ο Τάσος Κορακάκης για το σκοπευτήριο: Είμαι παρά πολύ λυπημένος – ΒΙΝΤΕΟ

«Έχω χάσει τα λόγια μου», είπε κατά την επίσκεψη του στο σκοπευτήριο που γκρεμίστηκε στη Δράμα ο πατέρας της χρυσής Ολυμπιονίκη, Τάσος Κορακάκης, ο οποίος αναζήτησε κάλυκες για να τους κρατήσει ως ενθύμια.

«Είμαι παρά πολύ λυπημένος, δεν το περίμενα αυτό το πράγμα, είναι μια ενέργεια που με εξέπληξε…», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας και προπονητής της Άννας Κορακάκη.

«Είχαμε συζητήσει κάποια πράγματα με τον δήμαρχο από πριν, είπαμε να επιστρέψουμε και να δούμε τι θα κάνουμε με τον χώρο εδώ, δεν είχαμε κάνει καμία συμφωνία να γκρεμιστεί άμεσα το σκοπευτήριο, γιατί σε έναν μήνα έχουμε αγώνες τελικούς, παγκοσμίου Κυπέλλου, και πρέπει να κάνουμε προετοιμασία», συμπλήρωσε.

«Τώρα δεν υπάρχει χώρος, πρέπει να πάμε στο Βόλο ή στην Αθήνα, για μας είναι το χειρότερο, θέλαμε να είμαστε στην Δράμα σε αυτόν το χώρο δουλεύαμε, καλό θα ήταν να είχαμε ένα καλό σκοπευτήριο αλλά τι να κάνουμε … τι να πω έχω χάσει τα λόγια μου», επεσήμανε και κατέληξε:

«Δεν το περίμενα με τίποτα αυτό, είχα πράγματα που ήθελα να τα κρατήσω από εδώ, σαν ενθύμιο, είχα στόχους… τους έχουν καταστρέψει, δεν βρήκα πράγματα που ήθελα να κρατήσω, από αυτή την παράγκα που είχαμε τόσα χρόνια και βγήκε η Άννα Ολυμπιονίκης…».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Κορακάκης: Το γκρέμισμα του σκοπευτηρίου έγινε για να μην πάρουν έκταση οι εικόνες – ΒΙΝΤΕΟ

Το βαρύ ζεϊμπέκικο της Άννας Κορακάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Η θερμή υποδοχή της “χρυσής” Άννας και οι πανηγυρισμοί στη Δράμα – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ