Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ανακοινώθηκε από την Φενερμπαχτσέ

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι ο νέος προπονητής της Φενερμπαχτσέ έως τον Ιούνιο του 2026. Ο Λιθουανός τεχνικός διαδέχεται τον Δημήτρη Ιτούδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας την Κωνσταντινούπολης, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου της Τουρκίας, το μεσημέρι της Πέμπτης (14/12).

Ο Γιασικεβίτσιους, ο οποίος υπήρξε παίκτης του Ιτούδη στον Παναθηναϊκό, όταν ο τελευταίος ήταν άμεσος συνεργάτης του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς παρέμενε χωρίς ομάδα μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Γιασικεβίτσιους βρίσκεται ήδη στην Κωνσταντινούπολη για να «πιάσει» δουλειά, καθώς αύριο (15/12, 19:45) η Φενερμπαχτσέ υποδέχεται τη Μονακό, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Euroleague.

Στη σχετική ανακοίνωση της Φενερμπαχτσέ για την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας στον «Σάρας» αναφέρεται: «Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Φενερμπαχτσέ, ήρθε στην Κωνσταντινούπολη. Ο Λιθουανός προπονητής, ο οποίος έφτασε στο αεροδρόμιο Ατατούρκ με ιδιωτικό αεροπλάνο, έγινε δεκτός από στελέχη του συλλόγου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ