Νόβακ Τζόκοβιτς: Σε μοναστήρι στο Μαυροβούνιο μετά την απέλασή του από την Αυστραλία

Από την Αυστραλία στο Μαυροβούνιο ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας, μετά τον σάλο που ξέσπασε με την βίζα του και την απέλαση του από την Αυστραλία, αποφάσισε να επισκεφθεί ένα μοναστήρι, αφού δεν συμμετέχει στο Australian Open.

Ο Νο1 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη επισκέφτηκε τη Μονή Οστρόγκ στην ομώνυμη πόλη στο Μαυροβούνιο. Το μοναστήρι είναι χτισμένο σε μια κατακόρυφη πλαγιά και είναι αφιερωμένο στον Άγιο Βασίλειο.
Τζόκοβιτς

Σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έμεινε αρκετή ώρα στο μοναστήρι, προκειμένου να χαλαρώσει και να σκεφτεί τις επόμενες κινήσεις του.

Υπενθυμίζεται ότι ο ανεμβολίαστος σταρ του τένις Νόβακ Τζόκοβιτς σκέφτεται να κάνει αγωγή στην κυβέρνηση της Αυστραλίας μετά την απέλασή του για λόγους δημόσιας υγείας.

Ο 34χρονος σύμφωνα με δημοσιεύματα συμβουλεύεται τη νομική του ομάδα για να μηνύσει τη χώρα για 4,4 εκατομμύρια δολάρια, αμοιβή που περιλαμβάνει το έπαθλο των 2,75 εκατομμυρίων δολαρίων που αναμενόταν να κερδίσει ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου, σύμφωνα με τη Sun.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ