Έλτον Τζον: “Είναι ωραία που επέστρεψα” – Πρώτη εμφάνιση στη σκηνή έπειτα από δύο χρόνια

Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που επέστρεψε στη σκηνή, έπειτα από απουσία δύο ετών, ο Έλτον Τζον. Ο Βρετανός τραγουδιστής έδωσε την πρώτη του παράσταση στο Κρέσεντ Σίτι στη Νέα Ορλεάνη, στο πλαίσιο της περιοδείας του “Farewell Yellow Brick Road”.

Λόγω της χειρουργικής επέμβασης στο ισχίο και της πανδημίας, ο Έλτον Τζον είχε αναγκαστεί να διακόψει την περιοδεία του, που ξεκίνησε το 2018.

“Δεν έχουμε παίξει από τις 6 Μαρτίου του 2020. Αυτή είναι μια νέα εμπειρία για εμάς, ποτέ δεν είχα απομακρυνθεί τόσο μεγάλο διάστημα από τη μουσική, τουλάχιστον από τότε που ήμουν 17 χρόνων”, είπε ο τραγουδιστής στο κοινό της Νέας Ορλεάνης, το οποίο κράτησε τα πολυπόθητα εισιτήρια για 745 ημέρες.

“Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω που ήσασταν τόσο υπομονετικοί”, τόνισε ο Έλτον Τζον και πρόσθεσε: “Ζούμε σε περίεργες εποχές, αλλά θα περάσουμε υπέροχα”.

Η παράσταση του τραγουδιστή-τραγουδοποιού -που ξεκίνησε με το “Bennie and the Jets”- είναι μια αναδρομή στην 50ετή μουσική του καριέρα, συμπεριλαμβανομένων μιας σειράς φωτογραφιών, βίντεο και άλλων αναμνηστικών που δεν έχουν δει ποτέ πριν το φως της δημοσιότητας για να τιμήσουν την τέχνη του.

Μαζί με τις παραστάσεις των επιτυχημένων τραγουδιών του “Rocket Man” και “Crocodile Rock”, αποτίει φόρο τιμής στις μουσικές του επιρροές, όπως την Αρίθα Φράνκλιν, καθώς και στα είδωλά του, τον Νέλσον Μαντέλα και τον Στίβεν Χόκινγκ.

Η περιοδεία του φέτος εκτείνεται στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και ξανά πίσω στη Βόρεια Αμερική, πριν μεταβεί στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία το επόμενο έτος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ