Αυτό είναι το νέο τραγούδι του Έλτον Τζον με τον Τσάρλι Πουθ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Έλτον Τζον παρουσίασε το νέο του τραγούδι, που ηχογράφησε σε συνεργασία με τον Τσάρλι Πουθ.

Το τραγούδι έχει τίτλο “After All” και θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ του διάσημου τραγουδιστή, “The Lockdown Sessions”, που θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου από την ΕΜΙ.

Ο Τσάρλι Πουθ είναι ένας Αμερικανός τραγουδιστής, συνθέτης και παραγωγός δίσκων, γεννημένος το 1991 στο New Jersey.

Έγινε γνωστός από την εμφάνισή του στο “Ellen DeGeneres Show” και πήγε στο Νο.1 της Αμερικής, όταν συνεργάστηκε με τον Wiz Khalifa στο “See You Again”, με το οποίο απέκτησε παγκόσμια αναγνώριση.

“Βρεθήκαμε στο στούντιο οι δυο μας με τον Τσάλρι. Εκείνος είχε φέρει μαζί του μια βάση που είχε ετοιμάσει με αρμόνια, με συνθεσάιζερ και Pro Tools.  Εγώ έπαιξα ηλεκτρικό πιάνο από πάνω και στην ουσία έγραψα το κομμάτι εκείνη την ώρα.

Τότε ο Τσάρλι έγραψε τους στίχους πάρα πολύ γρήγορα. Ήταν απίστευτα γρήγορος. Είχαμε μια υπέροχη χημεία μέσα στο στούντιο” ανέφερε ο Έλτον Τζον για την παραγωγή του “After All”.

Έλτον Τζον

Ο  Έλτον Τζον χαρακτήρισε τον Τσάρλι Πουθ ως “εκπληκτικό μουσικό” και πρόσθεσε “έγινε φίλος μου και φίλος της οικογένειας μου. Τα παιδιά μας τον αγάπησαν και αυτός αγαπάει εκείνα”.

Ο Τσάρλι Πουθ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Έλτον είπε: “Σαν συνθέτης θαύμαζα τον Elton John σε όλη μου τη ζωή. Είναι απίστευτο πως οι μελωδίες και τα ακόρντα του έρχονται στο μυαλό, στιγμιαία, μόλις κάθεται στο πιάνο.

Το διαπίστωσα από πρώτο χέρι όταν γράψαμε αυτό το τραγούδι μαζί.

Είναι ένας δημιουργός παγκοσμίου κλάσεως και ο πραγματικός ορισμός της μουσικής ιδιοφυΐας. Το να είμαι ένα μέρος της μουσικής του πορείας είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα”.

Τσάρλι Πουθ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ