Άντζελα Δημητρίου: Αυτή είναι η συνεργασία που θα της μείνει αξέχαστη

Για το πώς ένιωσε που έκλεισαν τα νυχτερινά κέντρα λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, αλλά και την συνεργασία που θα της μείνει αξέχαστη μίλησε η Άντζελα Δημητρίου.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» και τον Αντώνη Δημητριάδη.

«Είναι πάρα πολύ λυπηρό όλο αυτό που συμβαίνει με τα νυχτερινά κέντρα, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Η συνεργασία που μου έχει μείνει αξέχαστη είναι με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Δεν το πίστευα ότι θα συνεργαζόμουν ποτέ μαζί του. Ήταν και θα είναι πάντα ένας θρύλος. Άλλη μια μεγάλη συνεργασία που έκανα και αισθάνομαι φοβερό δέος, είναι αυτή με τον Σταμάτη Σπανουδάκη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συζητώντας για τα ριάλιτι και τα μουσικά σόου, η Άντζελα Δημητρίου είπε ότι θα έβλεπε τον εαυτό της ως coach ή κριτή σε ένα τέτοιου είδους πρόγραμμα.

«Θα έβλεπα τον εαυτό μου ως coach σε ριάλιτι. Έχω βοηθήσει πολλά παιδιά, όπως τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα. Από τη νέα γενιά τραγουδιστών ξεχωρίζω τις Μέλισσες, τον Σταν και τον Νίκο Οικονομόπουλο», τόνισε.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Άντζελα Δημητρίου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ