Νόβακ Τζόκοβιτς: «Είναι ένας ύπουλος μ@@@» – Οι παρουσιαστές “καρφώθηκαν” από τα ανοικτά μικρόφωνα

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο με την “περιπέτεια” του στην Αυστραλία. Ο κορυφαίος τενίστας έχει καταφέρει να διχάσει τον κόσμο με την ανεμβολιαστική του στάση.

Τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του κόσμου κάνει ένα περιστατικό σε τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων στην Αυστραλία, όταν το θέμα του Νόβακ Τζόκοβιτς τέθηκε προς συζήτηση.

Οι δημοσιογράφοι του Channel 7, Ρεμπέκα Μάντερν και Μάικ Αμόρ σχολίασαν όσα γίνονται με τον Νόβακ Τζόκοβιτς με υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε διάλειμμα του δελτίου ειδήσεων, χωρίς να έχουν καταλάβει ωστόσο ότι οι κάμερες έγραφαν και τα μικρόφωνα ήταν ανοικτά.

«Όπως και να το δεις, ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ένας ψεύτης, ύπουλος μ@@@ς», είπε η Μάντερν στον Αμορ, με εκείνον να απαντά: «Να, είναι μ@λ@κ@ς».

«Όπως και να το δεις, είναι λυπηρό που όλοι οι άλλοι στριμώχνονται και μπερδεύονται γύρω του», πρόσθεσε η Μάντερν. «Αυτό είναι, εννοώ ότι είναι μ@λ@κ@ς» της απάντησε ο Αμόρ. «Είπε μια μαλ@@@ για δικαιολογία και μετά έπεσε στα δικά του ψέματα. Αυτό συμβαίνει, σωστά; Αυτό ακριβώς έγινε».

 

Σύμφωνα με το κανάλι, το συγκεκριμένο video αποτελεί προϊόν υποκλοπής και διεξάγεται έρευνα.

Νόβακ Τζόκοβιτς: Η ομολογία για το σπάσιμο της καραντίνας και οι αντιδράσεις

Σημειώνεται ότι νέο γύρο αντιδράσεων έχει προκαλέσει η ομολογία του Νόβακ Τζόκοβιτς, ότι έσπασε την καραντίνα για να δώσει… συνέντευξη στην πατρίδα του.

Ο Σέρβος παραδέχτηκε ότι παραχώρησε συνέντευξη και έκανε φωτογράφιση, ενώ γνώριζε ότι ήταν θετικός στον κορονοϊό, λέγοντας ότι δεν ήθελε να απογοητεύσει τον εν λόγω δημοσιογράφο.

Η είδηση βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα των διεθνών ΜΜΕ, ενώ αναμένεται και κάποιο σχόλιο από τους αξιωματούχους της κυβέρνησης της Αυστραλίας.

Την ίδια ώρα οι δικηγόροι του έδωσαν νέα στοιχεία στην κυβέρνηση της Αυστραλίας, με τα οποία υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει να απελαθεί. Σύμφωνα με το “The Age”, αυτό μπορεί να καθυστερήσει περαιτέρω την απόφαση του υπουργού Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ