Μουντιάλ 2022: Είναι η Ivana Knöll η πιο «καυτή» οπαδός του Παγκοσμίου Κυπέλλου;

Η Ivana Knöll, η οποία έχει ονομαστεί η «πιο “καυτή” οπαδός του Παγκοσμίου Κυπέλλου» από αρκετά διεθνή ΜΜΕ, συνεχίζει να φοράει τα… προκλητικά της ρούχα στο Μουντιάλ στο Κατάρ παρά τον αυστηρό κώδικα ενδυμασίας της χώρας.

Μουντιάλ 2022, Νότια Κορέα – Γκάνα 2-3: Έγινε… της Κορέας, αλλά στο τέλος πανηγύρισε η Γκάνα – ΒΙΝΤΕΟ

Την Κυριακή, το 30χρονο μοντέλο, φόρεσε ένα στράπλες φόρεμα για να παρακολουθήσει την Κροατία να νικάει τον Καναδά, (4-1 το σκορ), στο Διεθνές Στάδιο Khalifa. Η Knöll μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες της φορώντας το ερυθρόλευκο καρό σύνολο κοντά στον αγωνιστικό χώρο.

Οι επισκέπτες στο Κατάρ υποτίθεται ότι δείχνουν «σεβασμό για την τοπική κουλτούρα αποφεύγοντας τα υπερβολικά αποκαλυπτικά ρούχα σε δημόσιους χώρους», σύμφωνα με την τουριστική αρχή της χώρας, η οποία συνιστά τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες να καλύπτουν τα γόνατα και τους ώμους τους.

«Σεισμός» στη μάχη της τηλεθέασης λόγω Μουντιάλ στον ΑΝΤ1

Η Knöll δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο που την έδειχνε να ποζάρει στις κερκίδες για τις κάμερες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA, γράφοντας «ονειρεύομαι;»

Την Τετάρτη, η Knöll γύρισε τα… κεφάλια των ανδρών στο γήπεδο με μια παρόμοια εμφάνιση στο Al Bayt Stadium, όπου φόρεσε ένα φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ για να υποστηρίξει την Κροατία εναντίον του Μαρόκου, (0-0).

Πριν από τον αγώνα του Ομίλου F, δημοσίευσε φωτογραφίες της τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Εκείνη την ημέρα, η Knöll περιέγραψε το Μουντιάλ του Κατάρ ως «καταστροφή» σε μια ανάρτησή της στο Instagram εν μέσω πολυάριθμων αντιπαραθέσεων γύρω από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivana Knöll (@knolldoll)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ