«Σεισμός» στη μάχη της τηλεθέασης λόγω Μουντιάλ στον ΑΝΤ1

Ραγδαίες ανατροπές στη μάχη της τηλεθέασης φέρνει η απόφαση του ΑΝΤ1 να μεταδώσει το σύνολο των αγώνων του Μουντιάλ στην ελεύθερη συχνότητά του, προκαλώντας «σεισμό» σχεδόν σε όλες τις ζώνες. Αντί για 32 ματς, όπως αρχικά προβλεπόταν, ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει και τους 64 αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τινάζοντας στον αέρα τα έως τώρα δεδομένα στη μάχη του ανταγωνισμού.

Οι αθλητικές μεταδόσεις 28/11/2022 – Οι αγώνες του Μουντιάλ

Όπως αναφέρει η Reallife, η ολική στροφή του ΑΝΤ1 στα γήπεδα του Κατάρ είχε ως αποτέλεσμα να σκαρφαλώσει ακαριαία και με σημαντική απόκλιση στην πρώτη θέση της κατάταξης τηλεθέασης, εκτοπίζοντας τον προπορευόμενο Alpha από την κορυφή. Ενδεικτικά, την περασμένη Τετάρτη, πρώτη ημέρα κατά την οποία μεταδόθηκαν και τα τέσσερα ματς (στις 12:00, στις 15:00, στις 18:00, στις 21:00) στην ελεύθερη συχνότητα, ο ΑΝΤ1 σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης, καταγράφοντας μέσο όρο 17,5% στο δυναμικό κοινό 18 έως 54 ετών, έναντι 16,3% του Alpha και 14,1% του Mega.

Μετά τα τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά τη μετάδοση των πρωινών και μεσημεριανών αγώνων στη συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1+, ο ΑΝΤ1 με ταχύτατα αντανακλαστικά ανέτρεψε τον έως τώρα σχεδιασμό και έδωσε ελεύθερα για όλο το τηλεοπτικό κοινό την πανδαισία του Μουντιάλ, ανακοινώνοντας παράλληλα και επέκταση της συνδρομής για επιπλέον τρεις μήνες στους συνδρομητές του ΑΝΤ1+.

Μουντιάλ 2022, Ισπανία-Γερμανία 1-1: «Ζωντανά» για την πρόκριση τα Πάντσερ – ΒΙΝΤΕΟ

Οι αγώνες συνεχίζουν να μεταδίδονται και στην ψηφιακή πλατφόρμα, που παρέχει τη δυνατότητα live streaming από κινητό ή τάμπλετ. Η απόφαση του ΑΝΤ1 να μεταδώσει το σύνολο των αγώνων στην ελεύθερη συχνότητα προκαλεί «σεισμό» και στο πρόγραμμά του με σημαντικές ανακατατάξεις. Με βάση τον νέο προγραμματισμό που προκύπτει από τη σαρωτική είσοδο του Μουντιάλ, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου «μετακομίζει» προσωρινά στις 20:00.

Αφιερώνοντας πλέον τον «αέρα» σε αναμετρήσεις καταιγιστικής δράσης και μεγάλων εκπλήξεων, ο ΑΝΤ1 αφήνει προσωρινά στον «πάγκο» δυνατά προγράμματα λόγω… Κατάρ. Εκτός προγράμματος θα μείνουν για το επόμενο διάστημα δύο τηλεπαιχνίδια, το «Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια και το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Από την προσεχή Τρίτη, που οι αγώνες μετακινούνται στις 17:00, το «5Χ5» με τον Μάρκο Σεφερλή αλλάζει ώρα και θα μεταδίδεται στις 19:00, αμέσως πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Αύριο Δευτέρα το «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα βγαίνει με μειωμένη διάρκεια κατά μία ώρα, ενώ από την Τρίτη επανέρχεται στην κανονική του διάρκεια. Τα ματς που συμπίπτουν σε κοινή ώρα μετάδοσης από την Τρίτη και έως την Παρασκευή θα μεταδίδονται σε μαγνητοσκόπηση το μεσημέρι στις 2 και στη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ