Μουντιάλ 2022, Ισπανία-Γερμανία 1-1: «Ζωντανά» για την πρόκριση τα Πάντσερ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο 29χρονος επιθετικός της Βέρντερ Βρέμης, Νίκλας Φούλκρουγκ, κράτησε «ζωντανό» το όνειρο της πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Μουντιάλ 2022 για τη Γερμανία.

Μουντιάλ 2022, Κροατία – Καναδάς 4-1: Ανατροπή πρόκρισης με Κράμαριτς και Λιβάγια – ΒΙΝΤΕΟ

Δεκατρία λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς (πέρασε στο 70΄ αντί του Μίλερ) «εκτέλεσε» τον Σιμόν κι «έγραψε» το τελικό 1-1 με την Ισπανία στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου που διεξήχθη στο «Αλ Μπαγιάτ» της Αλ Κορ.

Τι σημαίνει το αποτέλεσμα αυτό, μετά και τη νίκη της Κόστα Ρίκα νωρίτερα επί της Ιαπωνίας; Σημαίνει ότι και οι τέσσερις ομάδες του ομίλου διεκδικούν τα δύο «εισιτήρια» για τα νοκ-άουτ, με την Ισπανία μετά το βαθμό που πήρε απόψε να έχει το προβάδισμα έναντι των υπολοίπων. Με 4 πόντους η «φούρια ρόχα» προπορεύεται και της αρκεί μία ισοπαλία στο τελευταίο ματς με τους Ιάπωνες για να περάσει.

Μουντιάλ 2022: Βίαια επεισόδια στις Βρυξέλλες μετά την ήττα του Βελγίου από το Μαρόκο – ΒΙΝΤΕΟ

Το άλλο ματς του γκρουπ, ανάμεσα σε Γερμανία και Κόστα Ρίκα θα είναι «τελικός». Η «νασιονάλμανσαφτ», με μόλις ένα βαθμό μετά την ήττα από τους «Μπλε Σαμουράι», θέλει το «τρίποντο» πάση θυσία για να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση, η οποία σε τέτοια περίπτωση θα κριθεί στη διαφορά τερμάτων, εάν η Ιαπωνία καταφέρει να πάρει έστω ένα βαθμό από την Ισπανία.

Μουντιάλ 2022, Ισπανία-Γερμανία 1-1: Τα γκολ του αγώνα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ