Μαρία Σάκκαρη: «Βασίλισσα» στη Γουαδαλαχάρα – Κατέκτησε τον 2ο τίτλο της καριέρας της

Αυτό το ματς δεν θα μπορούσε να το χάσει… Η Μαρία Σάκκαρη κατέκτησε τον δεύτερο και πιο σημαντικό τίτλο στην καριέρα της στη Γουαδαλαχάρα, καθώς κέρδισε την Κάρολαϊν Ντόλεχαϊντ σε δύο σετ (2-0).

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, για μία ακόμη φορά, απέδειξε την ανωτερότητά της, κερδίζοντας την 25χρονη Αμερικανίδα (Νο.111) με σκορ 7-5, 6-3 φτάνοντας στον τίτλο χωρίς να χάσει σετ.

Έπειτα από έξι σερί χαμένους τελικούς (1-7 το συνολικό της ρεκόρ) και… άπειρα επικριτικά σχόλια, η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να βάλει τέλος στην «ξηρασία» σχεδόν 4.5 ετών και να ανοίξει τον δρόμο για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Είναι μια σεζόν γεμάτη σκαμπανεβάσματα και με πολλές οδυνηρές ήττες, όμως η 28χρονη τενίστρια δεν το έβαλε κάτω. Ακόμα και μετά από το άδοξο αντίο στο US Open, τα κλάματα και τα απογοητευτικά λόγια που ακολούθησαν, η Μαρία αποφάσισε να συνεχίσει τη μάχη της με στόχο να… σώσει τη χρονιά.

Και όχι μόνο το έχει κάνει ήδη με τον μεγαλύτερο τίτλο στην καριέρα της, αλλά πάει τώρα φουλ για το WTA Finals. Ένας στόχος που φάνταζε μακρινό όνειρο στο ξεκίνημα του τουρνουά, όταν ήταν στο Νο.16 του Race. Τώρα είναι στο Νο.9 και επειδή πάντα τελειώνει δυνατά τη σεζόν, έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι θα είναι στο Κανκούν στις 29 Οκτωβρίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ