Νεκτάριος Αλαφάκης σε Realfm 97,8: «Ανταμείφθηκαν οι κόποι μας με αυτό τον τίτλο»

Ο παίκτης της ομάδας Κ19 του Ολυμπιακού μίλησε στον Realfm 97,8 για την κατάκτηση του ΟΥΕΦΑ Youth League.

«Κάθε νίκη ήταν ξεχωριστή και παρά πολύ δύσκολη, είχαμε να αντιμετωπίσουμε δυνατές ομάδες» δήλωσε ο Νεκτάριος Αλαφάκης για την επιτυχία της ομάδας Νέων Κ19 του Ολυμπιακού να φτάσει στην κατάκτηση του ΟΥΕΦΑ Youth League.

«Όταν ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι, πίστευα ότι θα κάναμε μια καλή πορεία. Βλέποντας η ομάδα να κερδίζει και να περνάει τα παιχνίδια, έπαιρνε αυτοπεποίθηση και αυτό μέτρησε πολύ για να φτάσουμε στην επιτυχία» επεσήμανε, ο 18χρονός αριστερός μπακ-χαφ, που αγωνίστηκε βασικός και στα εννέα παιχνίδια των «ερυθρολεύκων» και ήταν από τους πρωταγωνιστές της επιτυχίας.

«Κομβικό παιχνίδι ήταν αυτό με την Λανς, χάναμε 2-0, ισοφαρίσαμε και πήραμε την πρόκριση στα πέναλτι. Φυσικά κάθε ματς είχε την δική του ιδιαιτερότητα και έπρεπε να το διαχειριστούμε ανάλογα. Στον ημιτελικό με τη Ναντ που κρίθηκε στα πέναλτι, από την αρχή πιστέψαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μετά στον τελικό, βγάλαμε την εικόνα που θέλαμε και έτσι ήρθε η μεγάλη επιτυχία!», ανέφερε στην εκπομπή Real sports με τους Δημήτρη Σταυρακάκη, Χρήστο Μεγγλίδη και Νίκο Μπουζέα.

Ο Νεκτάριος Αλαφάκης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον προπονητή της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, λέγοντας: «πριν το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου μας είπε ότι εάν την αποκλείσουμε, τότε θα γίνουμε πρωταθλητές Ευρώπης. Χαίρομαι που έχω έναν τέτοιο προπονητή στην ζωή μου, με έχει βοηθήσει να εξελιχθώ σαν παίκτης αλλά και ως άνθρωπος».

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ