ΛεΜπρον Τζέιμς: Ο γιος του παίζει πιάνο μετά την καρδιακή προσβολή που υπέστη – ΒΙΝΤΕΟ

Στο σπίτι του βρίσκεται πλέον ο γιος του ΛεΜπρον Τζέιμς, Μπρόνι, αφού νοσηλευόταν μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη την Δευτέρα (24/7), την ώρα που προπονούνταν. Πριν από λίγες ώρες ο ΛεΜπρον Τζέιμς ανέβασε το πρώτο βίντεο του γιου του, μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε.

Στο βίντεο βλέπουμε τον Μπρόνι να βρίσκεται στο σπίτι του και να παίζει πιάνο. Δίπλα του έχει τα δύο αδέλφια του, Μπράις Μάξιμους Τζέιμς και Ζούρι Νόβα Τζέιμς. Στην λεζάντα του βίντεο ο ΛεΜπρον Τζέιμς έγραψε: «ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!! Ο Θεός είναι Μεγάλος! Μπρόνι ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!!! Τόσο απλά! Συνέχισε Νεαρέ βασιλιά!!! Είμαστε εδώ δίπλα σου σε κάθε βήμα!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 👑 (@kingjames)

Στην ανακοίνωση που είχε κοινοποιήσει η οικογένεια, για να δημοσιοποιήσει το γεγονός της καρδιακής προσβολής, αναφερόταν: «Χθες, ενόσω προπονείτο, ο Μπρόνι Τζέιμς υπέστη καρδιακή προσβολή. Ιατρικό επιτελείο μπόρεσε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και να διακομίσει τον Μπρόνι στο νοσοκομείο. Τώρα είναι σε σταθερή κατάσταση και δεν βρίσκεται πλέον στη ΜΕΘ. Ζητάμε σεβασμό και ιδιωτικότητα για την οικογένεια Τζέιμς και θα ενημερώσουμε τα ΜΜΕ όταν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. Ο ΛεΜπρον και η Σαβάνα θέλουν να στείλουν δημόσια τις βαθύτατες ευχαριστίες τους στο ιατρικό και προπονητικό προσωπικό του USC για την απίστευτη δουλειά τους και την αφοσίωσή τους στην ασφάλεια των αθλητών».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 👑 (@kingjames)

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς μετά το δυσάρεστο γεγονός είχε δηλώσει: «Η οικογένειά μας είναι ασφαλής, όλο θα πάνε μια χαρά».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @bronny

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ