Τέιλορ Σουίφτ: Οι θαυμαστές της προκάλεσαν… σεισμό 2,3 Ρίχτερ

Σεισμική δραστηριότητα μεγέθους 2,3 Ρίχτερ, προκάλεσαν οι συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ στο Σιάτλ των ΗΠΑ στις 22 και 23 Ιουλίου, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της περιοδείας της τραγουδίστριας “Eras”.

Η σεισμολόγος Jackie Caplan-Auerbach δήλωσε στο BBC ότι η σεισμική δραστηριότητα προκλήθηκε είτε από τους θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ, είτε από το ηχοσύστημα.

Οι συναυλίες ξεπέρασαν το προηγούμενο ρεκόρ του Σιάτλ το 2011 το οποίο και είναι γνωστό ως “Beast Quake”. Τότε οπαδοί του αμερικανικού ποδοσφαίρου που πανηγύριζαν το γκολ του Marshawn Lynch για τους Seattle Seahawks κατά τη διάρκεια ενός αγώνα εναντίον των New Orleans Saints, προκάλεσαν σεισμική δραστηριότητα ύψους 2 Ρίχτερ.

Η Δρ. Caplan-Auerbach, καθηγήτρια γεωλογίας στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Ουάσιγκτον, είπε στο CNN ότι η διαφορά μεταξύ του ποδοσφαιρικού παιχνιδιού και των πρόσφατων συναυλιών της Σουίφτ ήταν μόλις 0,3, αλλά «το κούνημα ήταν διπλάσιο σε δύναμη».

Οι δύο συναυλίες της τραγουδίστριας έγιναν μπροστά σε συνολικά 144.000 θαυμαστές της. Η Τέιλορ Σουίφτ κοινοποιώντας φωτογραφίες από τις δύο συναυλίες, στο instagram προφίλ της, έγραψε στην λεζάντα: «Το Σιάτλ, ήταν πραγματικά ένα από τα αγαπημένα μου σαββατοκύριακα. Σας ευχαριστώ για όλα. Για όλες τις επευφημίες, τις ζητωκραυγές, τα άλματα, το χορό, το τραγούδι με όλη σας την δύναμη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ