Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Ικανοποίηση από το παλάτι για τις κινήσεις τους – Τι οδήγησε στην αλλαγή στάσης του ζευγαριού

Την θετική εντύπωση του παλατιού φαίνεται πως έχει προκαλέσει η απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν, να σταματήσουν τις δημόσιες επιθέσεις εναντίον της βασιλικής οικογένειας. Το ζευγάρι όπως όλα δείχνουν έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με το μέλλον του, αφήνοντας πίσω την εποχή που ήταν ενεργά μέλη του στέμματος, με την βρετανική βασιλική οικογένεια να “καλωσορίζει” αυτή την στάση τους.

Η ρήξη με το παλάτι

Ήταν 2020 όταν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τα βασιλικά τους καθήκοντα και να μετακομίσουν στην Αμερική. Έκτοτε ακολούθησαν διάφορες κινήσεις του ζευγαριού, που θεωρήθηκαν επιθετικές προς την βασιλική οικογένεια και οδήγησαν στην ρήξη με το παλάτι. Η συνέντευξη στην Όπρα, το βιβλίο του Χάρι και το ντοκιμαντέρ στο Νέτφλιξ, θεωρήθηκαν ως τα κομβικά σημεία που δημιούργησαν τις κακές σχέσεις. Χαρακτηριστικό είναι πως ούτε η Μέγκαν, αλλά ούτε και τα παιδιά του ζευγαριού, Άρτσι και Λίλιμπετ, εμφανίστηκαν στην στέψη του βασιλιά Καρόλου, που έγινε πριν από λίγο καιρό.

Η αλλαγή στάσης

Όλα αυτά όμως φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν. Το τέλος της συνεργασίας του ζευγαριού με το Spotify, όπως όλα δείχνουν έκανε τους Χάρι και Μέγκαν να αναθεωρήσουν τις κινήσεις τους. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ επικεντρώνονται πλέον στην οικογένεια και το μέλλον τους και αφήνουν την κακή ιστορία τους με το παλάτι πίσω, γεγονός που έχει ικανοποιήσει την βασιλική οικογένεια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως φήμες θέλουν τον πρίγκιπα Χάρι, να έχει προσεγγίσει τον αδερφό του και διάδοχο του θρόνου Ουίλιαμ για να βολιδοσκοπήσει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Βρετανία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ