Καρνέζης: Θα πάμε στο Ρίο

Καρνέζης: Θα πάμε στο Ρίο

Είναι ο μόνος από το σύνολο των ποδοσφαιριστών της Εθνικής που δεν έχασε ούτε δευτερόλεπτο στη διαδρομή των προκριματικών για το παγκόσμιο ραντεβού της Βραζιλίας, παρακολουθώντας αυτή την τεράστια προσπάθεια, που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2012 και ολοκληρώθηκε την περασμένη Τρίτη, από τη δική του οπτική γωνία, την πολύ ιδιαίτερη, του τερματοφύλακα.

Ο Ορέστης Καρνέζης δεν μπορεί να σκεφτεί το επόμενο Μουντιάλ χωρίς την Ελλάδα παρούσα.

Όπως φαίνεται από τα δικά του λόγια στην «κυριακάτικη δημοκρατία», τα οποία βρίσκονται απολύτως στο ίδιο πνεύμα και με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, δύσκολα θα γίνει αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς την παρουσία της «γαλανόλευκης».

Εφόσον, φυσικά, η αποφασιστικότητα των παικτών μας υλοποιηθεί και στην πράξη στα δύο καθοριστικά παιχνίδια μπαράζ, στις 15 και τις 19 Νοεμβρίου.

Η αυριανή κλήρωση στη Ζυρίχη θα στείλει στον δρόμο μας τον τελευταίο αντίπαλο της Εθνικής, το εμπόδιο του οποίου θα κληθούν οι διεθνείς να προσπεράσουν, προκειμένου να σφραγίσουν το διαβατήριο για τη χώρα του καφέ και να ξεκινήσουν στη συνέχεια την προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα: οργανωτικά και αγωνιστικά.

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ