Η Ζενγκ απέκλεισε την Σάκκαρη – ΒΙΝΤΕΟ

Ανυπέρβλητο αποδείχθηκε το εμπόδιο της Τσινγουέν Ζενγκ (Νο 24 στον κόσμο) για την Μαρία Σάκκαρη στον δεύτερο γύρο του Zhengzhou Open, στην Κίνα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια (Νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη) είδε το σερί των δύο νικών επί της Κινέζας να διακόπτεται στο τρίτο μεταξύ τους παιχνίδι και την ίδια να γνωρίζει τον αποκλεισμό στο β΄ γύρο της διοργάνωσης, απ’ όπου και ξεκίνησε την προσπάθειά της. Η Σάκκαρη έχασε το πρώτο σετ στο τάι-μπρέικ με 7-6/2, ενώ στο δεύτερο παραδόθηκε στην αντίπαλό της, που έφτασε πολύ πιο άνετα στο 6-3 και την πρόκριση ύστερα από μία ώρα και 52 λεπτά, εξασφαλίζοντας μια θέση στα προημιτελικά.

Με αυτό τον τρόπο η Σάκκαρη ολοκλήρωσε την παρουσία της στην Ασία, ενδεχομένως και την εφετινή περίοδο, εφόσον δεν υπάρξει απόσυρση από τα WT Finals του Κανκούν, καθώς είναι η πρώτη επιλαχούσα.

Στον αγώνα με την Ζενγκ η στατιστική της κατέγραψε 69% κερδισμένους πόντους από το πρώτο σερβίς (29/42), 13 winners και 11 αβίαστα λάθη, ενώ ατυχώς για εκείνην αξιοποίησε μόνο τη μία από τις συνολικά έξι ευκαιρίες που της δόθηκαν για μπρέικ.

Η Ζενγκ από την πλευρά της μέτρησε 13 άσους με 5 διπλά λάθη, είχε 78% κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς (39/50), έκανε δύο μπρέικ και σημείωσε 30 winners αλλά και 28 αβίαστα λάθη.

Ουσιαστικά η αναμέτρηση κρίθηκε στο τάι-μπρέικ, εκεί όπου η Κινέζα με το σκορ 3-2 υπέρ της κέρδισε τέσσερις πόντους κάνοντας το 7-2 και κατακτώντας το πρώτο σετ ύστερα από 68 λεπτά, κάμπτοντας την ψυχολογία της αντιπάλου της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ