Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δείτε πού πήγε και δεν τον αναγνώρισε κανείς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα στο Μιλγουόκι. Ο κορυφαίος Έλληνας φόργουορντ αποθεώνεται όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, ωστόσο αργά το βράδυ της Τετάρτης κατάφερε να περάσει απαρατήρητος.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοιράστηκε την εμπειρία του μέσω twitter, όταν κάνοντας τα ψώνια του σε παντοπωλείο στο Μιλγουόκι δεν τον αναγνώρισε κανείς.

“Το να πηγαίνω σε ένα παντοπωλείο αργά το βράδυ ίσως είναι το πιο χαλαρωτικό πράγμα που έχω κάνει”, έγραψε στο twitter ο Έλληνας φόργουορντ.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόσθεσε φωτογραφία του μέσα από το κατάστημα στην οποία φαίνεται να φορά κουκούλα και μάσκα.

“Κανείς δεν με αναγνώρισε” έγραψε, δείχνοντας να το απολαμβάνει.

Το tweet του Γιάννη Αντετοκούνμπο

 

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η σύντροφός του δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία των παιδιών τους

Την ωραιότερη περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η εκλεκτή της καρδιάς του, Μαράια. Ο ερχομός του δεύτερου παιδιού, έχει κάνει το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Μαράια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τα δύο αγοράκια να είναι αγκαλιασμένα.

«Το να είμαι η μητέρα σας είναι η μεγαλύτερη χαρά μου! Άκουσα ότι είναι η ημέρα των γιων, παίρνω κάθε ευκαιρία που μου δίνεται να γιορτάσω την ύπαρξή σας» έγραψε ως λεζάντα στην τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε.

 

Exit mobile version