ΕΠΟ: «Η σύντροφος του Σταύρου Μάνταλου δέχτηκε επίθεση» – Οι αντιδράσεις των ομάδων και της Super League

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημέρωσε με ανακοίνωσή της ότι πριν από τις τέσσερις ημέρες (20 Ιανουαρίου) η σύντροφος του αναπληρωτή προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Σταύρου Μάνταλου, υπήρξε θύμα επίθεσης έξω από το σπίτι που διαμένουν, την οποία η Ομοσπονδία καταδίκασε.

Η ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους η σύντροφος του Αναπληρωτή Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Σταύρου Μάνταλου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου, όταν η σύντροφος του κ. Μαντάλου δέχθηκε έξω από την οικία τους επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι τη χτύπησαν και πριν απομακρυνθούν της είπαν “αυτό είναι μήνυμα για τον Μάνταλο”.

Το συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης μετά την υποβολή μήνυσης από την παθούσα, προστίθεται σε μια σειρά επιθέσεων και εκφοβισμών κατά του χώρου της διαιτησίας και είναι προφανές πως στοχεύει και αυτό στην τρομοκράτηση των Ελλήνων αξιωματούχων διαιτησίας».

Ολυμπιακός: «Να ξεριζωθεί η ΜΑΦΙΑ από το περιβάλλον του ποδοσφαίρου»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση καταδικάζοντας την επίθεση στη σύντροφο του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ Σταύρου Μάνταλου και υπογραμμίζοντας ότι «θα σταθεί αρωγός στην όποια προσπάθεια κάνει η Πολιτεία να ξεριζωθεί η ΜΑΦΙΑ από το περιβάλλον του ποδοσφαίρου».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικάζει απερίφραστα κάθε ενέργεια βίας σχετιζόμενης με το ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε η Πολιτεία να καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο απασχολεί την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας και να αποφασίσει να το καθαρίσει από τους ποινικούς και τους λαθρέμπορους, από τους στοιχηματζήδες και τους λαθραίους κάθε είδους.

Είναι απαράδεκτη κάθε επίθεση σχετιζόμενη με το ποδόσφαιρο και δυο φορές πιο απαράδεκτη όταν έχει ως θύμα μια γυναίκα, ειδικά στις εποχές που ζούμε.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα σταθεί αρωγός στην όποια προσπάθεια κάνει η Πολιτεία να ξεριζωθεί η ΜΑΦΙΑ από το περιβάλλον του ποδοσφαίρου!»

Παναθηναϊκός: «Να διαλευκανθεί η υπόθεση και να βρεθούν οι αυτουργοί της επίθεσης»

Σε επίσημη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση για την επίθεση που δέχθηκε η σύντροφος του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου, καταδικάζοντας απερίφραστα το περιστατικό και ζητώντας απ’ τους αρμόδιους φορείς «…πράξουν τα δέοντα, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση και να βρεθούν οι αυτουργοί της επίθεσης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως πράττει σε κάθε περίπτωση φαινομένων βίας, έτσι και τώρα καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε η σύντροφος του Αναπληρωτή Προέδρου της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου. Καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς να πράξουν τα δέοντα, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση και να βρεθούν οι αυτουργοί της επίθεσης».

ΑΕΚ: «Η πραγματική εγκληματική οργάνωση δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό»

Ανακοίνωση για την επίθεση που δέχτηκε η σύντροφος του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου, εξέδωσε η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» συσχετίζουν, μάλιστα, την υπόθεση με τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη τον περασμένο Δεκέμβριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η πραγματική εγκληματική οργάνωση που λυμαίνεται τον χώρο του ποδοσφαίρου, με σκοπό το χάος και την κυριαρχία της μέσα σε αυτό, έδειξε για μια ακόμη φορά πως δεν έχει κανέναν απολύτως ηθικό φραγμό.

Έφτασαν στο σημείο να χτυπήσουν γυναίκα, σύντροφο παράγοντα της ΚΕΔ, δηλώνοντας της ξεκάθαρα πως απευθύνονται μέσα από αυτή την χυδαία και βάρβαρη επίθεση, στον ίδιο. Καλούμε την Πολιτεία, τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές και φυσικά τη Δικαιοσύνη να εντοπίσουν άμεσα τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς και να προστατέψουν την έννομη τάξη και το ποδόσφαιρο από την δράση της διαχρονικής εγκληματικής οργάνωσης.

Ταυτόχρονα θέτουμε το ερώτημα που σίγουρα απασχολεί την κοινή γνώμη στο σύνολο της, σχετικά με το τι ακριβώς γίνεται με την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στον αγώνα βόλεϊ, ενάμιση περίπου μήνα μετά».

ΠΑΟΚ: «Πρέπει να διαλευκανθεί από την ελληνική αστυνομία άμεσα»

Με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους η σύντροφος του Σταύρου Μάνταλου, μέλους της ΚΕΔ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανάρτησή της στα Social Media ζητά την άμεση διελεύκανση της υπόθεσης. Αναλυτικά:
«Σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τα γήπεδα κλειστά για να καταπολεμηθεί η βία, η καταγγελία για επίθεση στην σύντροφο του Αντιπροέδρου της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου -προφανώς για ποδοσφαιρικούς λόγους- είναι ιδιαίτερα σοβαρή και πρέπει να διαλευκανθεί από την ελληνική αστυνομία άμεσα! Η νίκη επί του υπόκοσμου του παραποδοσφαίρου είναι υποχρέωση όλων μας».

Super League: «Να ρίξουν άπλετο φως και να διαλευκάνουν άμεσα την υπόθεση οι αρχές»

Επίσημη θέση για την επίθεση που δέχθηκε η σύντροφος του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου, πήρε και η Super League. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας, σε επίσημη ανακοίνωσή της, καταδίκασε απερίφραστα το περιστατικό βίας και κάλεσε τις αρχές «…να ρίξουν άπλετο φως και να διαλευκάνουν άμεσα την υπόθεση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

«Η Super League καταδικάζει απερίφραστα κάθε εκδήλωση βίας και εκφράζει τη συμπαράστασή της στη σύντροφο του αναπλ. προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ Σταύρου Μάνταλου, για την επίθεση την οποία δέχθηκε.

Η διοργανώτρια καλεί τις Αρχές να ρίξουν άπλετο φως και να διαλευκάνουν άμεσα την υπόθεση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ